notification icon
Θα θέλατε να σας ενημερώνουμε για τα έκτακτα γεγονότα ;

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός του ζαχαροπλαστείου: Οι βιτρίνες στο επίκεντρο

slider_image
02-09-2020

Στο ζαχαροπλαστείο ο επαγγελματικός εξοπλισμός που επιλέγεται δεν είναι μονάχα τα μηχανήματα παρασκευής. Δες όλα όσα κάνουν τη διαφορά στα μάτια των πελατών.

Σκέψου πως αισθάνεται ένας πελάτης όταν μπαίνει για πρώτη φορά στο ζαχαροπλαστείο σου. Το πρώτο πράγμα που μετράει είναι οι βιτρίνες και οι όψεις των γλυκών.

Ναι αυτό που χρειάζεται ως επαγγελματικός εξοπλισμός ενός ζαχαροπλαστείου για την αύξηση των εσόδων, είναι οι βιτρίνες.

Γνώρισε τις διαθέσιμες λύσεις για κάθε μεγέθους ζαχαροπλαστείο:

Βιτρίνα παγωτού



Τα περισσότερα ζαχαροπλαστεία δεν προσφέρουν μόνο γλυκές δημιουργίες, αλλά και χειροποίητα παγωτά. Είτε τα παρασκευάζεις ο ίδιος και η ομάδα σου, είτε τα αγοράζεις από κάποιον παραγωγό και τα διανέμεις, αυτό που χρειάζεσαι είναι η βιτρίνα παγωτού η οποία προσφέρει συντήρηση και οπτική επαφή για τον καταναλωτή. Αναλόγως το μέγεθος της μπορεί να έχει χωρητικότητα ακόμα και για 18 γεύσεις και προσφέρει ιδανική ψύξη σε κάθε εποχή με τα ειδικά συστήματα της.

Βιτρίνα ζαχαροπλαστείου
Η βιτρίνα ζαχαροπλαστείου, είναι ουσιαστικά ψυγεία γλυκών τα οποία προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες, ώστε τα προϊόντα να παραμένουν για μεγάλο διάστημα φρέσκα, σαν να δημιουργήθηκαν μόλις πριν λίγες ώρες. Οι βιτρίνες ζαχαροπλαστείου βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη και είναι εφοδιασμένες με ψηφιακό θερμοστάτη, ώστε να διατηρούν σταθερές τις συνθήκες συντήρησης, χωρίς αυξομειώσεις οι οποίες μπορεί να καταστρέψουν την υφή ή την φρεσκάδα των αποθηκεμένων γλυκών. Επιπλέον έχουν ρόδες για εύκολη μεταφορά και ράφια από υλικό που καθαρίζει πολύ εύκολα.

Γιατί είναι αναγκαίες
Και οι δύο παραπάνω λύσεις είναι αναγκαίες στο σύγχρονο ζαχαροπλαστείο καθώς δεν προσφέρουν την δυνατότητα να αποθηκεύονται μόνο τα ευαίσθητα γλυκά, αλλά προσφέρουν μία φυσική «διακόσμηση» του χώρου απλά παρουσιάζοντας το περιεχόμενο τους.

Ο καταναλωτής ενός ζαχαροπλαστείου είναι άμεσα συνδεδεμένος με τα οπτικά ερεθίσματα και η καλύτερη προώθηση των προϊόντων σου δεν είναι η περιγραφή ή κάποια φωτογραφία τους, αλλά η ίδια η προβολή τους.

Με την κατάλληλη θέση τοποθέτησης και τον ιδανικό φωτισμό, οι βιτρίνα ζαχαροπλαστείου και η βιτρίνα παγωτού θα είναι τα άρματα των κερδών. Επιπλέον μπορούν να τοποθετηθούν και σε εστιατόρια ή μαγαζιά εστίασης που προσφέρουν στον κατάλογο τους γλυκά.

Για να δεις όλες τις διαθέσιμες λύσεις και φυσικά τις προνομιακές τιμές σε όλο τον επαγγελματικό εξοπλισμό, επισκέψου το alfa-exoplismos.gr.

Σκέψου πως αισθάνεται ένας πελάτης όταν μπαίνει για πρώτη φορά στο ζαχαροπλαστείο σου. Το πρώτο πράγμα που μετράει είναι οι βιτρίνες και οι όψεις των γλυκών.

Ναι αυτό που χρειάζεται ως επαγγελματικός εξοπλισμός ενός ζαχαροπλαστείου για την αύξηση των εσόδων, είναι οι βιτρίνες.

Γνώρισε τις διαθέσιμες λύσεις για κάθε μεγέθους ζαχαροπλαστείο:

Βιτρίνα παγωτού



Τα περισσότερα ζαχαροπλαστεία δεν προσφέρουν μόνο γλυκές δημιουργίες, αλλά και χειροποίητα παγωτά. Είτε τα παρασκευάζεις ο ίδιος και η ομάδα σου, είτε τα αγοράζεις από κάποιον παραγωγό και τα διανέμεις, αυτό που χρειάζεσαι είναι η βιτρίνα παγωτού η οποία προσφέρει συντήρηση και οπτική επαφή για τον καταναλωτή. Αναλόγως το μέγεθος της μπορεί να έχει χωρητικότητα ακόμα και για 18 γεύσεις και προσφέρει ιδανική ψύξη σε κάθε εποχή με τα ειδικά συστήματα της.

Βιτρίνα ζαχαροπλαστείου
Η βιτρίνα ζαχαροπλαστείου, είναι ουσιαστικά ψυγεία γλυκών τα οποία προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες, ώστε τα προϊόντα να παραμένουν για μεγάλο διάστημα φρέσκα, σαν να δημιουργήθηκαν μόλις πριν λίγες ώρες. Οι βιτρίνες ζαχαροπλαστείου βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη και είναι εφοδιασμένες με ψηφιακό θερμοστάτη, ώστε να διατηρούν σταθερές τις συνθήκες συντήρησης, χωρίς αυξομειώσεις οι οποίες μπορεί να καταστρέψουν την υφή ή την φρεσκάδα των αποθηκεμένων γλυκών. Επιπλέον έχουν ρόδες για εύκολη μεταφορά και ράφια από υλικό που καθαρίζει πολύ εύκολα.

Γιατί είναι αναγκαίες
Και οι δύο παραπάνω λύσεις είναι αναγκαίες στο σύγχρονο ζαχαροπλαστείο καθώς δεν προσφέρουν την δυνατότητα να αποθηκεύονται μόνο τα ευαίσθητα γλυκά, αλλά προσφέρουν μία φυσική «διακόσμηση» του χώρου απλά παρουσιάζοντας το περιεχόμενο τους.

Ο καταναλωτής ενός ζαχαροπλαστείου είναι άμεσα συνδεδεμένος με τα οπτικά ερεθίσματα και η καλύτερη προώθηση των προϊόντων σου δεν είναι η περιγραφή ή κάποια φωτογραφία τους, αλλά η ίδια η προβολή τους.

Με την κατάλληλη θέση τοποθέτησης και τον ιδανικό φωτισμό, οι βιτρίνα ζαχαροπλαστείου και η βιτρίνα παγωτού θα είναι τα άρματα των κερδών. Επιπλέον μπορούν να τοποθετηθούν και σε εστιατόρια ή μαγαζιά εστίασης που προσφέρουν στον κατάλογο τους γλυκά.

Για να δεις όλες τις διαθέσιμες λύσεις και φυσικά τις προνομιακές τιμές σε όλο τον επαγγελματικό εξοπλισμό, επισκέψου το alfa-exoplismos.gr.

Μοιράσου το άρθρο:

Η APELA προτείνει

image

images Επιχειρηματικά νέα
23-09-2020

Γ. Κεραμιδάς: «10 βήματα μπροστά»

images Επιχειρηματικά νέα
10-09-2020

Το πιο ενημερωμένο Pet Shop στην Αθήνα

Apela Real Estate

Κτηματομεσιτικό Γραφείο Λακωνίας