Ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.Π., Πρόεδρος του Σπαρτιατικού Γ.Σ. και Δημοτικός Σύμβουλος Σπάρτης, Παναγιώτης Πριστούρης, συναντήθηκε με τον υφυπουργό Αθλητισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Μαζί του ήταν και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Μιλτιάδης Κριμίζης καθώς και ο Ταμίας Παναγιώτης Βαξεβανίδης.

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας ενημέρωσαν τον Υφυπουργό για όλα τα θέματα που τους απασχολούν και με σχετικό υπόμνημα που κατέθεσαν, ζήτησαν τη συνδρομή της πολιτικής ηγεσίας σε θεσμικά ζητήματα που αφορούν κυρίως στην ποδηλασία δρόμου.Παράλληλα ανέφεραν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές στο να συμμετέχουν σε διεθνείς διοργανώσεις, εξαιτίας της μειωμένης επιχορήγησης από την πολιτεία τα τελευταία χρόνια, ενώ ζήτησαν να γίνουν ενέργειες για την αξιοποίηση και τη βελτίωση των αγωνιστικών χώρων.Ο κ. Αυγενάκης διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν και συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να βρίσκονται σε στενή συνεργασία για την εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του αθλήματος.