Ένα απίστευτο περιστατικό γνωστοποίησε στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του στο «ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90.7» ο Λεωνίδας Χονδρόπουλος, όπως του το μετέφερε ακροατής του.

Ειδικότερα ένας συμπολίτης μας, είχε αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία της μηχανής του καθώς ήθελε να την πουλήσει.

Άμεσα βρέθηκε ένας ενδιαφερόμενος, ο οποίος επικοινωνώντας μαζί του, του δήλωσε την επιθυμία του να αγοράσει τη μηχανή και συμφώνησε να του βάλει τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό και να σταλεί η μηχανή με πρακτορείο μεταφορών από τη Σπάρτη στην Αθήνα.

Ο πωλητής πήγε τη μηχανή στο πρακτορείο, ενημερώνοντας τον υπεύθυνο πως το όχημα θα σταλεί στη συγκεκριμένη διεύθυνση, μόλις ο ίδιος δώσει το οκ, αφού πρώτα μπουν στον λογαριασμό του τα χρήματα.

Τα λεφτά δεν έμπαιναν στον λογαριασμό και έτσι ο πωλητής δεν έδινε την εντολή για τη μεταφορά της μηχανής. Όμως ο ενδιαφερόμενος αγοραστής, «πήρε την κατάσταση στα χέρια του» και παριστάνοντας τον πωλητή, κάλεσε το πρακτορείο και έδωσε ο ίδιος την εντολή να σταλεί η μηχανή.

Όταν ύστερα από κάποιο διάστημα και αφού τα χρήματα δεν είχαν μπει στον λογαριασμό, ο πωλητής πήγε στο πρακτορείο μεταφορών για να πάρει πίσω τη μηχανή του, έκπληκτοι του απάντησαν πως «τη στείλαμε... Δεν μας είπες να τη στείλουμε;»

Αμέσως ο πωλητής κάλεσε τον άνθρωπο με τον οποίο είχε κλείσει τη συμφωνία, ο οποίος του απάντησε... «Ήταν μεγάλη ανάγκη και κάνουμε τέτοια για να βγάζουμε κάνα φράγκο...».

Σημειώνεται πως το κόστος της μηχανής ήταν 5.000 ευρώ...


Ακούστε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή του Λεωνίδα Χονδρόπουλου στο ραδιόφωνο στο «ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90.7»