Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές, και το τεχνικό επιτελείο της Α.Ε. Πελλάνας - Καστορείου δείπνησαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σπάρτης όπου πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2019.

Επίτιμοι καλεσμένοι της βραδιάς, ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Αδαμαντία Τζανετέα και ο Δήμαρχος Σπάρτης Ευάγγελος Βαλιώτης.Πριν την κοπή της πίτας, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Ένωσης Γεώργιος Σκαφιδάς, ο οποίος ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ευχήθηκε μια καλή χρονιά σε όλους με επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων. Στη συνέχεια η Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε μια υγιή, δημιουργική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες μεταφέροντας και τις ευχές του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Α.Ε. Πελλάνας - Καστορείου, η κα Τζανετέα αναφέρθηκε αναλυτικά στη φάση που βρίσκονται τα έργα που γίνονται στα γήπεδα της Λακωνίας καθώς και σε ένα νέο πρόγραμμα για τις αθλητικές εγκαταστάσεις το οποίο θα συζητηθεί με τους Δημάρχους, με προϋπολογισμό ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.Ο Δήμαρχος Σπάρτης, Ευάγγελος Βαλιώτης, τόνισε ότι είναι τιμή και είμαστε τυχεροί για τους ανθρώπους που στελεχώνουν την Διοίκηση της Ένωσης, την οποία χαρακτήρισε ομάδα κόσμημα. Χαρακτηριστικά είπε: «Είμαστε τυχεροί, για την διοίκηση, για τον Πρόεδρο, Γιώργο Σκαφιδά και τα μέλη που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο Λακωνικό ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό». Αφού ευχήθηκε την επίτευξη των στόχων της Ένωσης, ολοκλήρωσε αναφέροντας ότι είναι πάντα δίπλα στις προσπάθειες της καθώς και στα έργα που έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.


Τυχερός της βραδιάς ήταν ο προπονητής της Ένωσης, Αλέξης Μαντζούνης ο οποίος έτυχε το φλουρί. «Η διοίκηση της Ένωσης του εύχεται το 2019 να είναι η χρονιά του και να βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας», τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η λακωνική ομάδα.