Την ανάκαμψή της στα ατυχή αποτελέσματα ψάχνει η ομάδα Νέων της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, δημιουργώντας συγχρόνως και μια δυνατή ομάδα παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο.

Η νεανική ομάδα της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, έχοντας το μικρότερο Μ.Ο. ηλικίας του πρωταθλήματος της Football League UNDER 19, αναμετρήθηκε σε φιλικό αγώνα το απόγευμα της Πέμπτης 13 Δεκεμβρίου με την εξίσου νεανική ομάδα του Λεωνίδα Σπάρτης στο γήπεδο των Αμυκλών και επικράτησε με 2-1.

Μια νίκη ψυχολογίας για τους μικρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας της Σπάρτης η οποία δείχνει με το χρόνο να βρίσκει τα βήματά της, αν κρίνουμε και από την εξαιρετική, παρά την ήττα με 2-0, εμφάνιση στα Σπάτα με τον πρωτοπόρο Αήττητο όπου θα μπορούσε να είχε αποδράσει με το διπλό αν η επιθετική γραμμή της ομάδας ήταν πιο συγκεντρωμένη στην τελική προσπάθεια.

Στο φιλικό της Πέμπτης, τα γκολ της ΑΕ Σπάρτη σημείωσαν ο Θανάσης Μηνακάκης και ο Μάριο Κοβάτσι.

Το Σάββατο με Παναχαϊκή
Την Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει η ΑΕ Σπάρτη το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Football League.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Φάριδος «Ν. Παπαδάκος» στο Ξηροκάμπι και θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι.