Φιλικά παιχνίδια ενόψει της προετοιμασίας τους για τα πρωταθλήματα της Β΄ Εθνικής, έδωσαν η γυναικεία και η αντρική ομάδα βόλεϊ του Σπαρτιατικού με τις αντίστοιχες της ΑΕ Γκύζη Πολυγώνου, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου.
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γυναίκες ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση επικράτησαν με 3-0 σετ, ενώ στο επόμενο παιχνίδι της ημέρας, οι άντρες κέρδισαν με το ίδιο σκορ, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία και παίζοντας ανά διαστήματα βόλεϊ υψηλού επιπέδου.

Γυναίκες (Κωνσταντόπουλος Μιχάλης): Λάμπρου, Δημητριάδη, Καπετάνιου, Κουτσογιαννοπούλου, Βενιζέλου, Πλειώτα, Πετράκου, Λαμπρινού, Χριστάκου, Αθανασοπούλου

Άντρες (Ρηγάκος Γιάννης): Ρηγάκος Γ., Ρηγάκος Δ., Μήτσιας, Τερζής, Μπάσος, Κυριακάκος, Καραγιαννάκος, Αλατσάς, Σταυρόπουλος, Δαραβίγκας, Γιαννόπουλος, Καλαβρυτινός, Αλικάκος.

Επιπλέον, το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε η έναρξη του πρωταθλήματος νεανίδων της ΕΣΠΕΠ, με τα κορίτσια του Σπαρτιατικού να κερδίζουν με 3-0 τον ΓΣ Μεσσήνης εντός και τον Ακρίτα Καλαμάτας εκτός.

Νεάνιδες (Κωνσταντόπουλος Μιχάλης): Τσεμπελή, Κουτσοβίτη, Φουντούκη, Πλειώτα, Λαμπρινού, Βενιζέλου, Δημάκη, Θεοφιλάκου, Πετράκου, Παπασπυριδάκου, Καπετανέα, Βλαχοκωσταντή, Αθανασοπούλου, Ρηγάκου, Στρατή