Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα βόλεϊ του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου, κάνοντας τον απολογισμό της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, η σεζόν ήταν εντυπωσιακή, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι το βόλεϊ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και τις καρδιές των Σπαρτιατών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθαν να βάλουν οι μικρές του Σπαρτιατικού στην καλύτερη ίσως σεζόν στην ιστορία του συλλόγου.

Οι εντυπωσιακές παγκορασίδες μας με μια τρελή πορεία που απέδειξαν πως μόνο τυχαία δεν ήταν, έφτασαν μέχρι τους 8 της Ελλάδας, μετά και από το final 4 Πελοποννήσου που θα μπορούσαν να κατακτήσουν με άνεση παρά την 2η θέση τους.

Εξαιρετικές σε ήθος και αγωνιστικότητα οι μικρές του ΣΓΣ απέδειξαν ότι ίσως αποτελούν μια από τις καλύτερες γενιές που έχει περάσει από το Λακωνικό βόλεϊ, με τους προπονητές τους δικαιολογημένα να καμαρώνουν γι΄ αυτές και φυσικά τους αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Εντυπωσιακή σεζόν για τον Σπαρτιατικό η φετινή, με τα ανδρικά και γυναικεία τμήματα να δηλώνουν συμμετοχή σε 7 από τα 8 συνολικά πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΠ, κάτι που ελάχιστες ομάδες στην Πελοπόννησο μπορούν να υλοποιήσουν.Άνδρες και γυναίκες, όχι απλά παρέμειναν στις εθνικές κατηγορίες που συμμετείχαν, αλλά αν μη τι άλλο είχαν εντυπωσιακή παρουσία, εξασφαλίζοντας από νωρίς τον στόχο της παραμονής με το ανδρικό κιόλας τμήμα να συμμετέχει στους τελικούς της ανόδου της Α2 και δίνοντας συμμετοχή σε νέους αθλητές και αθλήτριες στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.Οι κορασίδες και νεάνιδες πέρασαν στις επόμενες φάσεις και παρά το ότι συμμετείχαν νεαρότερες σε ηλικία αθλήτριες, έδωσαν μια γεύση για το τι θα επακολουθήσει στο μέλλον. Το σημαντικότερο είναι ότι το βόλεϊ έχει κερδίσει σημαντικό έδαφος στο αθλητικό προσκήνιο της πόλης και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και τις καρδιές των Σπαρτιατών φέτος, που έδωσαν βροντερό παρών στους αγώνες των αθλητών και αθλητριών μας και πολλές φορές σε ένα κατάμεστο γήπεδο που πολλές ομάδες θα ζήλευαν, σαν επιβράβευση βεβαίως της αξιέπαινης προσπάθειας των αθλητών και αθλητριών του τμήματος τα τελευταία 3 χρόνια.