Το διήμερο 16 & 17 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων, με τη συμμετοχή του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Σκάλας.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι αθλητές του Γ.Α.Σ. Σκάλας ανήκουν στην κατηγορία των Παίδων και αγωνίστηκαν με παιδιά που ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία των 18 και 19 ετών.

Ο 16χρονος σπρίντερ Γιάννης Καριοφύλλης τερμάτισε 2ος στα 200μ. με επίδοση 22.15. Σε συνέχεια των εκπληκτικών εμφανίσεων που πραγματοποιεί τελευταία ο νεαρός αθλητής έδειξε ότι μπορεί να ανταγωνιστεί μεγαλύτερούς του αθλητές. Ο Αποστόλης Κούτουλας τερμάτισε 4ος στο μήκος με άλμα στα 7.01μ. που αφήνει μεγάλες προσδοκίες για την συνέχεια.

Επίσης, ο Γ.Α.Σ. Σκάλας είχε συμμετοχή και στη σκυτάλη στα 4x100μ. των εφήβων. Μάλιστα, λίγο πριν τον τερματισμό, η ομάδα του Γ.Α.Σ. Σκάλας ήταν δεύτερη, αλλά είχε την ατυχία να πέσει η σκυτάλη και να μείνει τελικά εκτός αγώνα. Η ομάδα αποτελείτο από τους Γιάννη Καριοφύλλη, Αποστόλη Κούτουλα, Δρακούλη Χελιώτη και Κωνσταντίνο Μπελεγρή.

«Ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό ραντεβού έληξε με θετικό απολογισμό για τον σύλλογο μας. Με σκληρή δουλειά, πειθαρχία και σεβασμό πρώτα από όλα στους ίδιους του αθλητές μας συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να ανεβάσουμε το επίπεδο του στίβου στην περιοχή μας», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του ο ΓΑΣ Σκάλας.