Πλούσιο θέαμα και μοναδικές συγκινήσεις αναμένεται να προσφέρουν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Final-4 του Πρωταθλήματος Παμπάιδων της Ε.Σ.ΠΕ.Π., που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Μαΐου 2018 στο κλειστό Γυμναστήριο Βραχατίου «Γ. Τριανταφυλλος».

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο Final-4 είναι ο Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ, η Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ, η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 και η Α.Ε. ΦΑΡΙΔΟΣ που διανύει το τρίτο έτος από τη σύστασή της και έχει έδρα το Ξηροκάμπι.

Συμμετέχει στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Π. παίδων-παμπαίδων-κορασίδων-παγκορασίδων και η επίμονη προσπάθεια αθλητών και παραγόντων, κλείνει με μια μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή της ομάδας στο final 4 παμπαιδων της Ε.Σ.ΠΕ.Π..

Τη βάση για να δημιουργηθεί η Α.Ε. Φάριδος αποτέλεσαν η αγάπη και το ενδιαφέρον για το βόλεϊ και όσοι πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα δεν σκέφτηκαν στιγμή τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζαν λόγω της έλλειψης κλειστού γυμναστηρίου στο Ξηροκάμπι, με αποτέλεσμα, οι προπονήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους να γίνονται σε ανοιχτό γήπεδο στο προαύλιο του σχολείου.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο 26/5/2018
17:30: Α.Ε. ΦΑΡΙΔΟΣ- Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ
20:00: Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 - Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ
 
Κυριακή 29/4/2018
16:00: Μικρός Τελικός
18:00: Μεγάλος Τελικός - Απονομές