Την Τετάρτη 18 Απριλίου ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων στο Σχηματάρι οι τρεις αθλητές του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Σκάλας που συμμετείχαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους.

Μεγάλη πρόκριση
Ο Αποστόλης Κούτουλας στο μήκος, με ένα άλμα στα 6.80μ. βγήκε 4ος όμως είχε την καλύτερη επίδοση στην ηλικία του και αυτό του εξασφάλισε την συμμετοχή του στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα που θα λάβει χώρα στο Μαρόκο 2-9 Μαΐου.

Ατομικό ρεκόρ
Ο Γιάννης Καριοφύλλης στα 100μ., με χρόνο 10.97δ.,κατέβασε ακόμα περισσότερο το ατομικό του ρεκόρ και τερμάτισε 5ος στην σειρά του τελικού αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχειά του στο άθλημα.

Πολύ καλή εμφάνιση
Η Μαρία Σουγκλάκου στη σφαίρα, με ρήξη στα 13.21μ., αναδείχθηκε 6η στον τελικό του αγωνίσματος. Κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες δεν την βοήθησαν να ξεπεράσει τον εαυτό της και να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το ατομικό της ρεκόρ.

«Η παρουσία των αθλητών μας στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλεία και με το κεφάλι χαμηλά δουλεύουμε για να αναδείξουμε τους αυριανούς πρωταθλητές. Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που είναι αρωγοί στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος να συμμετέχει στις κορυφαίες διοργανώσεις της χώρας και του εξωτερικού. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές από όλη την Ελλάδα που έλαβαν μέρος», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Γ.Α.Σ.  Σκάλας.

Δείτε παρακάτω την κούρσα των 100μ..