Όλα έτοιμα για την κορυφαία διοργάνωση τένις που θα φιλοξενήσει η χώρα μας.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τένις Γυναικών, το FedCup - BNP PARIBAS, ξεκινάει την Τετάρτη 18 Απριλίου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 21 Απριλίου.

Οι φίλοι του τένις θα έχουν την ευκαιρία να δουν υψηλού επιπέδου αγώνες και να υποστηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας των Γυναικών για άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Η Ελλάδα αγωνίζεται στο Group II του FedCup έχοντας στην σύνθεσή της την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, την Μαρία Σάκκαρη που έλκει την καταγωγή της από τη Λακωνία και βρίσκεται σήμερα στο Νο 49 της παγκόσμιας κατάταξης. Μαζί της θα αγωνισθούν η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (Νο 171 στον κόσμο) η Ελένη Κορδολαίμη (Νο 504) και η Εμμανουέλα Αντωνάκη (Νο 1212), ενώ προπονητής της ομάδας είναι ο Τάσος Μπαβέλας.

Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο για τους αγώνες και όπως ήταν αναμενόμενο τα εισιτήρια έχουν γίνει ανάρπαστα. Ήδη τα «μαγικά χαρτάκια» του Σαββάτου (21/04), τελευταίας μέρας της διοργάνωσης, έχουν εξαφανισθεί, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τα εισιτήρια των άλλων ημερών.