Την πρόθεση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) να προχωρήσει σε μια ακόμη δωρεά, στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για την Υγεία, για τη δημιουργία νέου νοσοκομείου στη Σπάρτη σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο Renzo Piano Building Workshop, ανακοίνωσε από τη Βαμβακού ο Πρόεδρος του ΙΣΝ, Ανδρέας Δρακόπουλος. «Έχουμε αποφασίσει να χτίσουμε το καινούργιο νοσοκομείο στη Σπάρτη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

O κ. Δρακόπουλος βρέθηκε στο χωριό του Πάρνωνα στο πλαίσιο της εκδήλωσης «ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΙΣΝ: Επιστροφή στις Ρίζες», που έλαβε χώρα το Σάββατο 13 Ιουλίου, για την αναβίωση της περιοχής.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΝ Ανδρέας Δρακόπουλος

Χαιρετίζει την κίνηση του ΙΣΝ ο Πέτρος Δούκας
Τα συγχαρητήριά του στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τις κινήσεις του στη Λακωνία, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Θερμά συγχαρητήρια στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την εξαιρετική εκδήλωση στη Βαμβακού και για όλο το Vamvakou Revival Project, που θα λειτουργήσει και σαν οδηγός ζωντάνιας και επανακατοίκησης και για άλλα όμορφα χωριά!

• Επίσης θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες για την ανάληψη του σχεδιασμού (από τον Renzo Piano) και της χρηματοδότησης της κατασκευής νέου υπερσύγχρονου Νοσοκομείου Σπάρτης, δίπλα στο παλιό!!

• Και για τη απόφαση του Ιδρύματος για τη χρηματοδότηση της ανακατασκευής του παλαιού αρχαιολογικού Μουσείου, ώστε να μπορούν οι χιλιάδες επισκέπτες να απολαμβάνουν τη αρχαία Σπαρτιατική κληρονομιά, μέχρι να υλοποιηθεί κάποια πιο μόνιμη και σύγχρονη και επαρκής λύση!

• Και για την απόφαση του Ιδρύματος να χρηματοδοτήσει, τη κατασκευή μιας μοναδικής Σχολής Βυζαντινής Μουσικής και Σχολής Αγιογραφίας, μαζί με τον ακούραστο Δεσπότη μας!

Θα είμαστε δίπλα τους!