Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Γιάννη Βουζιώτη για τη συνεργασία εξέδωσε η Α.Ε. Σπάρτη B.C., εκφράζοντας παράλληλα την απόλυτη στήριξή της στον πρόεδρο της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Δημήτρη Νικόλαρο.

Η ανακοίνωση που υπογράφει ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Α.Ε.Σ  B.C. Μιχάλης Βακαλόπουλος, μεταξύ άλλων αναφέρει:

Η οικογένεια της Α.Ε.Σ. B.C. με αφορμή τη δήλωση αποχώρησης του Γιάννη Βουζιώτη από το Δ.Σ. της Α.Ε.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τον απερχόμενο πρόεδρο για τη συνεργασία που είχαμε και να του ευχηθεί ό,τι καλύτερο.

Η Α.Ε.Σ. B.C. στέκεται, διαχρονικά, διακριτικά δίπλα σε όλες τις διοικήσεις τόσο του Ερασιτέχνη όσο και της Π.Α.Ε. με γνώμονα πάντα το κοινό όφελος της Αθλητικής Ένωσης Σπάρτη.

Θεωρούμε ότι η ιδέα της Αθλητικής Ένωσης Σπάρτη είναι τόσο μεγάλη και μπορεί να ενώνει και να αμβλύνει οιεσδήποτε διαφορές, ώστε να συνεχίσει η Α.Ε.Σ. την διαρκώς ανοδική της πορεία, πόσο μάλιστα όταν υπάρχει η αμέριστη συμπαράσταση, σε όλα τα επίπεδα, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Εκφράζουμε την απόλυτη στήριξή μας στον φίλο πρόεδρο της Π.Α.Ε. Δημήτρη Νικόλαρο και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Football League.