Ομιλία για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα και την υγεία στη Σπάρτη

Μοιράσου το άρθρο:
16-01-2025
Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, η Πνευματική Εστία Σπάρτης, σε συνεργασία με τον Ιατρικό και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λακωνίας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα και υγεία»
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2025, στις 7 το απόγευμα, στο εντευκτήριο της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης (Λυκούργου 82 και Χαμαρέτου).
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο βιοχημικός Αντώνης Καράγιωργας, ο οποίος θα αναλύσει τις επιπτώσεις των υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων στην υγεία. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Ο Αντώνης Καράγιωργας είναι πτυχιούχος Χημείας του ΕΚΠΑ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Μοριακή Ενζυμολογία από το University of Warwick. Διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης στο Εργαστήριο Βιοχημείας του ΑΠΘ έως το 2014, ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται εθελοντικά σε ζητήματα διατροφής, περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και δημόσιας υγείας. Παράλληλα, πραγματοποιεί ομιλίες σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και συλλόγους, εστιάζοντας σε θέματα όπως η θεραπευτική νηστεία, το εντερικό μικροβίωμα και η ποιότητα της διατροφής.
Το άρθρο έχει δημιουργηθεί από Τεχνητή Νοημοσύνη ΑΙ της APELA
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο βιοχημικός Αντώνης Καράγιωργας, ο οποίος θα αναλύσει τις επιπτώσεις των υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων στην υγεία. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Ο Αντώνης Καράγιωργας είναι πτυχιούχος Χημείας του ΕΚΠΑ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Μοριακή Ενζυμολογία από το University of Warwick. Διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης στο Εργαστήριο Βιοχημείας του ΑΠΘ έως το 2014, ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται εθελοντικά σε ζητήματα διατροφής, περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και δημόσιας υγείας. Παράλληλα, πραγματοποιεί ομιλίες σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και συλλόγους, εστιάζοντας σε θέματα όπως η θεραπευτική νηστεία, το εντερικό μικροβίωμα και η ποιότητα της διατροφής.
Το άρθρο έχει δημιουργηθεί από Τεχνητή Νοημοσύνη ΑΙ της APELA
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2025, στις 7 το απόγευμα, στο εντευκτήριο της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης (Λυκούργου 82 και Χαμαρέτου).
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο βιοχημικός Αντώνης Καράγιωργας, ο οποίος θα αναλύσει τις επιπτώσεις των υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων στην υγεία. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Ο Αντώνης Καράγιωργας είναι πτυχιούχος Χημείας του ΕΚΠΑ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Μοριακή Ενζυμολογία από το University of Warwick. Διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης στο Εργαστήριο Βιοχημείας του ΑΠΘ έως το 2014, ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται εθελοντικά σε ζητήματα διατροφής, περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και δημόσιας υγείας. Παράλληλα, πραγματοποιεί ομιλίες σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και συλλόγους, εστιάζοντας σε θέματα όπως η θεραπευτική νηστεία, το εντερικό μικροβίωμα και η ποιότητα της διατροφής.
Το άρθρο έχει δημιουργηθεί από Τεχνητή Νοημοσύνη ΑΙ της APELA
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο βιοχημικός Αντώνης Καράγιωργας, ο οποίος θα αναλύσει τις επιπτώσεις των υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων στην υγεία. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Ο Αντώνης Καράγιωργας είναι πτυχιούχος Χημείας του ΕΚΠΑ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Μοριακή Ενζυμολογία από το University of Warwick. Διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης στο Εργαστήριο Βιοχημείας του ΑΠΘ έως το 2014, ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται εθελοντικά σε ζητήματα διατροφής, περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και δημόσιας υγείας. Παράλληλα, πραγματοποιεί ομιλίες σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και συλλόγους, εστιάζοντας σε θέματα όπως η θεραπευτική νηστεία, το εντερικό μικροβίωμα και η ποιότητα της διατροφής.
Το άρθρο έχει δημιουργηθεί από Τεχνητή Νοημοσύνη ΑΙ της APELA


