Στην Ιταλία με τιμή άνω των 4 ευρώ το τελευταίο για φέτος ελαιόλαδο του ΑΣ Αιγιών Μάνης

Μοιράσου το άρθρο:
Στην περιοχή της Λακωνίας υπάρχει ήδη ελαιουργείο που ανακοίνωσε πως αγοράζει φρέσκο ελαιόλαδο από παραγωγούς προς 5 ευρώ το κιλό, με τη ζήτηση σε όλο το νομό να προδιαγράφεται εξαιρετικά έντονη
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τη σεζόν ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αιγιών Μάνης, δίνοντας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο στην τιμή των 4,085 ευρώ το κιλό.
Το ελαιόλαδο οξύτητας 0,21 έκλεισε η Ιταλική εταιρεία Alta Maremma, όπως γνωστοποίησε μιλώντας στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του ΑΣ κ. Ιωάννης Χατζηχαραλάμπους.
Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή ήταν και η τελευταία ποσότητα ελαιολάδου εσοδείας 2021-2022, ενώ τώρα πλέον ο ΑΣ στρέφει το ενδιαφέρον του για να κλείσει συμφωνία για τη νέα σεζόν, καθώς το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.
Όπως εκτιμά, τέλος, ο κ. Χατζηχαραλάμπους μιλώντας στον ΑγροΤύπο, η παραγωγή της νέας χρονιάς δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 300 τόνους.
Επισημαίνεται ότι στην περιοχή της Λακωνίας υπάρχει ήδη ελαιουργείο που ανακοίνωσε πως αγοράζει φρέσκο ελαιόλαδο από παραγωγούς προς 5 ευρώ το κιλό, με τη ζήτηση σε όλο το νομό να προδιαγράφεται εξαιρετικά έντονη.
Πηγή: agrotypos.gr
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τη σεζόν ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αιγιών Μάνης, δίνοντας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο στην τιμή των 4,085 ευρώ το κιλό.
Το ελαιόλαδο οξύτητας 0,21 έκλεισε η Ιταλική εταιρεία Alta Maremma, όπως γνωστοποίησε μιλώντας στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του ΑΣ κ. Ιωάννης Χατζηχαραλάμπους.
Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή ήταν και η τελευταία ποσότητα ελαιολάδου εσοδείας 2021-2022, ενώ τώρα πλέον ο ΑΣ στρέφει το ενδιαφέρον του για να κλείσει συμφωνία για τη νέα σεζόν, καθώς το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.
Όπως εκτιμά, τέλος, ο κ. Χατζηχαραλάμπους μιλώντας στον ΑγροΤύπο, η παραγωγή της νέας χρονιάς δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 300 τόνους.
Επισημαίνεται ότι στην περιοχή της Λακωνίας υπάρχει ήδη ελαιουργείο που ανακοίνωσε πως αγοράζει φρέσκο ελαιόλαδο από παραγωγούς προς 5 ευρώ το κιλό, με τη ζήτηση σε όλο το νομό να προδιαγράφεται εξαιρετικά έντονη.
Πηγή: agrotypos.gr



