Γιατί όλοι μιλάνε για την μπουζοπούλα στην «Πιάτσα της Μάσας»;

Ο πιο απαιτητικός καλοφαγάς θα υποκλιθεί μπροστά στην ποιότητα, στις γεύσεις και στην ποικιλία της ψησταριάς «Η Πιάτσα της Μάσας»!
Μπουζοπούλα στην ψησταριά «Η Πιάτσα της Μάσας»... γιατί «Η Πιάτσα της Μάσας» είναι η απόλυτη ψησταριά!
Τα πιο διαλεχτά κρέατα καθώς και τα πιο πεντανόστιμα σπιτικά μαγειρευτά για όλα τα γευστικά γούστα, θα τα βρείτε μόνο στην «Πιάτσα της Μάσας» στη Σπάρτη!
Ανάμεσα στα καλόγευστα πιάτα μας, μπορείτε να γευτείτε και το απόλυτο γουρουνόπουλο ή αλλιώς, την αγαπημένη μας μπουζοπούλα όπως τη λέμε εδώ στη Λακωνία!
Το πιο λαχταριστό ψητό γουρουνόπουλο, ζουμερό χοιρινό, και η πιο τραγανή πέτσα, σας περιμένει καθημερινά!
Ο πιο απαιτητικός καλοφαγάς θα υποκλιθεί μπροστά στην ποιότητα, στις γεύσεις και στην ποικιλία της ψησταριάς «Η Πιάτσα της Μάσας»!
• Διανομή κατ΄οίκον καθημερινά από 11:30 π.μ. έως 00:30 το βράδυ.
Για τη δίκη σας ευκολία, κάνετε κράτηση τις μερίδες σας έγκαιρα και εύκολα, επικοινωνώντας στα έξης τηλέφωνα: 2731082002, 6982009000
«Η Πιάτσα της Μάσας»
Θερμοπυλών 135, Σπάρτη
Εδώ, ο καλοφαγάς υποκλίνεται…
Μπουζοπούλα στην ψησταριά «Η Πιάτσα της Μάσας»... γιατί «Η Πιάτσα της Μάσας» είναι η απόλυτη ψησταριά!
Τα πιο διαλεχτά κρέατα καθώς και τα πιο πεντανόστιμα σπιτικά μαγειρευτά για όλα τα γευστικά γούστα, θα τα βρείτε μόνο στην «Πιάτσα της Μάσας» στη Σπάρτη!
Ανάμεσα στα καλόγευστα πιάτα μας, μπορείτε να γευτείτε και το απόλυτο γουρουνόπουλο ή αλλιώς, την αγαπημένη μας μπουζοπούλα όπως τη λέμε εδώ στη Λακωνία!
Το πιο λαχταριστό ψητό γουρουνόπουλο, ζουμερό χοιρινό, και η πιο τραγανή πέτσα, σας περιμένει καθημερινά!
Ο πιο απαιτητικός καλοφαγάς θα υποκλιθεί μπροστά στην ποιότητα, στις γεύσεις και στην ποικιλία της ψησταριάς «Η Πιάτσα της Μάσας»!
• Διανομή κατ΄οίκον καθημερινά από 11:30 π.μ. έως 00:30 το βράδυ.
Για τη δίκη σας ευκολία, κάνετε κράτηση τις μερίδες σας έγκαιρα και εύκολα, επικοινωνώντας στα έξης τηλέφωνα: 2731082002, 6982009000
«Η Πιάτσα της Μάσας»
Θερμοπυλών 135, Σπάρτη
Εδώ, ο καλοφαγάς υποκλίνεται…
Μοιράσου το άρθρο:


