notification icon
Θα θέλατε να σας ενημερώνουμε για τα έκτακτα γεγονότα ;

Νέες μοναδικές προσφορές από το Elixir Beaute Secrets!

slider_image
06-03-2020

Δείτε τις προσφορές του Μαρτίου

Elixir Beaute Secrets
Handmade Natural Cosmetics
Εργαστήριο Παραγωγής & Συσκευασίας Φυσικών Καλλυντικών Προϊόντων
Λυκούργου 113, Σπάρτη, 23100
Τηλ. 2731102140

Προσφορές Εργαστηρίου για τον Μάρτιο:

•  ANTI AGE αντιγηραντική κρέμα προσώπου με ενεργό εκχύλισμα από Λούπινο που αναδομεί και συσφίγγει την επιδερμίδα καταστέλλοντας την χαλάρωση και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου.

Τιμή 24€ + ΔΩΡΟ Γαλάκτωμα προσώπου & ματιών με Καρύδα, Τριαντάφυλλο & Αργκάν, καθαρίζει το δέρμα από το μακιγιάζ και τους ρύπους χωρίς να το ξηραίνει και χωρίς να αφήνει καθόλου λιπαρότητα.
 
•  SECRET EYE CREAM με έκπτωση 20%. Κρέμα ματιών με actiflow που βοηθάει όλα τα προβλήματα της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, με αποτέλεσμα να «σβήνει» τους μαύρους κύκλους και η επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών να αποκτά ομοιόμορφο χρώμα.

Τιμή από 10€ !


Ο καρπός του Λούπινου, ένα πολύτιμο ενεργό συστατικό στην κοσμετολογία!

Το λούπινο είναι φυτό που ανήκει στην οικογένεια των ψυχανθών στο γένος Lupinus. Υπάρχουν 300 είδη του φυτού και φύεται σε περιοχές της παραμεσόγειας Ευρώπης, της Ασίας και της Βόρειας Αμερικής. Σύμφωνα με ιστορικές εκτιμήσεις, η καλλιέργεια του λούπινου στην αρχαιότητα ξεκίνησε από την Αίγυπτο. Όμως το λευκό λούπινο πιθανότερο είναι να καλλιεργήθηκε στην αρχαία Ελλάδα, όπου υπάρχουν οι περισσότερες ποικιλίες του φυτού σε άγρια μορφή μέχρι σήμερα, ιδιαίτερα στη εδάφη της Κρήτης και της Μάνης.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του λούπινου είναι γνωστές από την αρχαιότητα, καθώς το χρησιμοποιούσαν ως κατάπλασμα για την αντιμετώπιση των αποστημάτων και των φλεγμονών όπως είναι τα εκζέματα, τα σπυράκια και οι λειχήνες, καθώς είχε δράση καταπραϋντική και μαλακτική. Κατά τον μεσαίωνα θεωρούσαν ότι ήταν κατάλληλο για την αντιμετώπιση των παράσιτων του εντέρου αλλά και για την αντιμετώπιση δερματικών νοσημάτων. Επίσης, είναι γνωστή η χρήση του για την αντιμετώπιση των αρθριτικών και του διαβήτη, καθώς και η δράση του σαν ανθελμινθικό, εμμηναγωγό, διουρητικό και καθαρτικό. Η κυανή ποικιλία του φυτού διαθέτει ηρεμιστικές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καταστάσεις αϋπνίας και υπερέντασης. Μπορεί να καταναλωθεί ακόμα με τη μορφή βάμματος ή αφεψήματος. Το αφέψημα των σπόρων του χρησιμοποιήθηκε σε καταπλάσματα, πλύσεις και πυριάματα, θερμικά δηλαδή επιθέματα. Έως και σήμερα, στην ομοιοπαθητική, τα λούπινα εξαιτίας των πολλών θρεπτικών συστατικών τους χρησιμοποιούνται για την τόνωση του αναπνευστικού συστήματος και για την αντιμετώπιση συμπτωμάτων χρόνιας κόπωσης.

Η δράση του Λούπινου στην Κοσμετολογία
Οι σπόροι λούπινου, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και περιέχουν ένα δευτερογενές έλαιο και μικρά βιολογικά ενεργά συστατικά. Από αυτούς, παίρνουμε το έλαιό τους αλλά και το εκχύλισμα τους.

• Το έλαιο λούπινου, λευκαίνει και φωτίζει το δέρμα, ενώ έχει την ικανότητα να εξαλείφει τις φακίδες και τις πανάδες. Ηρεμεί το ερεθισμένο δέρμα, εξομαλύνει τις ρυτίδες, ενυδατώνει, ενώ προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία. Έχει ακόμη πολύ καλή δράση ως αντιοξειδωτικός παράγοντας, κατά των ελεύθερων ριζών.

• Το εκχύλισμα που παίρνουμε από το καρπό, είναι ένα άχρωμο έως ανοιχτό καφέ υγρό με χαρακτηριστικό προφίλ οσμής και χρησιμοποιείται στον τομέα της καλλυντικής περιποίησης της επιδερμίδας, ως μαλακτικό, καταπραϋντικό αλλά και εξαιρετικά αντιγηραντικό δραστικό συστατικό. Χρησιμοποιείται ακόμη και στην περιποίηση των μαλλιών, για να αυξήσει την αντοχή εφελκυσμού των μαλλιών. Είναι ένα εξαιρετικά ασφαλές συστατικό, δεν έχει γνωστή τοξικότητα σε γενική χρήση και αποδεικνύεται ότι είναι μη ερεθιστικό και κατάλληλο ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα.

• Είναι πλούσιο σε Λουπεόλη, που διεγείρει την σύνθεση "υψηλής ποιότητας" κολλαγόνου (Ι) (+46%) με αποτέλεσμα να αναδομεί και να συσφίγγει την επιδερμίδα στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού, καταστέλλοντας την χαλάρωση της. Η αποτελεσματικότητα του συστατικού αναλύθηκε επίσης σε μια δοκιμή in vitro, διάρκειας 72 ωρών όπου προέκυψε ότι το εκχύλισμα σπόρων αύξησε την παραγωγή και την έκκριση του κολλαγόνου τύπου Ι κατά 46%. Μια άλλη δοκιμή 48 ωρών έδειξε ότι το εκχύλισμα προκάλεσε υπερπαραγωγή της πρωτεΐνης HSP47 που είναι γνωστό ότι βοηθά στη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου ενώ παράλληλα βοήθησε στην πρόληψη της ωρίμανσης του μη φυσιολογικού προκολλαγόνου.

• Βελτιώνει την ελαστικότητα και την υφή του δέρματος, μειώνει την χαλάρωση και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου. Σε κλινική δοκιμή που έγινε σε άτομα ηλικίας  45-65 ετών,  το 92% είχε βελτίωση στην υφή του δέρματος (βελτιωμένη ελαστικότητα της επιδερμίδας) και ποσοστό 72% παρατήρησε μεγαλύτερη σφριγηλότητα, επαναφορά του οβάλ και μείωση της χαλάρωσης του προσώπου έπειτα από τρεις μήνες χρήσης.

• Το εκχύλισμα σπόρου λούπινης, περιέχει πεπτίδια που βοηθούν στην ανανέωση του εξωτερικού στρώματος του δέρματος, στη μείωση του βάθους των ρυτίδων και στην τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, για να προσδώσουν στο δέρμα μια πιο νεανική εμφάνιση. Διεγείρει τη σύνθεση των πρωτεϊνών, οι οποίες εξασφαλίζουν την παραγωγή κολλαγόνου υψηλής ποιότητας (κολλαγόνο τύπου Ι), βοηθώντας στην κατάλληλη δόμηση του ιστού.

Elixir Beaute Secrets
Handmade Natural Cosmetics
Εργαστήριο Παραγωγής & Συσκευασίας Φυσικών Καλλυντικών Προϊόντων
Λυκούργου 113, Σπάρτη, 23100
Τηλ. 2731102140

Προσφορές Εργαστηρίου για τον Μάρτιο:

•  ANTI AGE αντιγηραντική κρέμα προσώπου με ενεργό εκχύλισμα από Λούπινο που αναδομεί και συσφίγγει την επιδερμίδα καταστέλλοντας την χαλάρωση και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου.

Τιμή 24€ + ΔΩΡΟ Γαλάκτωμα προσώπου & ματιών με Καρύδα, Τριαντάφυλλο & Αργκάν, καθαρίζει το δέρμα από το μακιγιάζ και τους ρύπους χωρίς να το ξηραίνει και χωρίς να αφήνει καθόλου λιπαρότητα.
 
•  SECRET EYE CREAM με έκπτωση 20%. Κρέμα ματιών με actiflow που βοηθάει όλα τα προβλήματα της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, με αποτέλεσμα να «σβήνει» τους μαύρους κύκλους και η επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών να αποκτά ομοιόμορφο χρώμα.

Τιμή από 10€ !


Ο καρπός του Λούπινου, ένα πολύτιμο ενεργό συστατικό στην κοσμετολογία!

Το λούπινο είναι φυτό που ανήκει στην οικογένεια των ψυχανθών στο γένος Lupinus. Υπάρχουν 300 είδη του φυτού και φύεται σε περιοχές της παραμεσόγειας Ευρώπης, της Ασίας και της Βόρειας Αμερικής. Σύμφωνα με ιστορικές εκτιμήσεις, η καλλιέργεια του λούπινου στην αρχαιότητα ξεκίνησε από την Αίγυπτο. Όμως το λευκό λούπινο πιθανότερο είναι να καλλιεργήθηκε στην αρχαία Ελλάδα, όπου υπάρχουν οι περισσότερες ποικιλίες του φυτού σε άγρια μορφή μέχρι σήμερα, ιδιαίτερα στη εδάφη της Κρήτης και της Μάνης.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του λούπινου είναι γνωστές από την αρχαιότητα, καθώς το χρησιμοποιούσαν ως κατάπλασμα για την αντιμετώπιση των αποστημάτων και των φλεγμονών όπως είναι τα εκζέματα, τα σπυράκια και οι λειχήνες, καθώς είχε δράση καταπραϋντική και μαλακτική. Κατά τον μεσαίωνα θεωρούσαν ότι ήταν κατάλληλο για την αντιμετώπιση των παράσιτων του εντέρου αλλά και για την αντιμετώπιση δερματικών νοσημάτων. Επίσης, είναι γνωστή η χρήση του για την αντιμετώπιση των αρθριτικών και του διαβήτη, καθώς και η δράση του σαν ανθελμινθικό, εμμηναγωγό, διουρητικό και καθαρτικό. Η κυανή ποικιλία του φυτού διαθέτει ηρεμιστικές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καταστάσεις αϋπνίας και υπερέντασης. Μπορεί να καταναλωθεί ακόμα με τη μορφή βάμματος ή αφεψήματος. Το αφέψημα των σπόρων του χρησιμοποιήθηκε σε καταπλάσματα, πλύσεις και πυριάματα, θερμικά δηλαδή επιθέματα. Έως και σήμερα, στην ομοιοπαθητική, τα λούπινα εξαιτίας των πολλών θρεπτικών συστατικών τους χρησιμοποιούνται για την τόνωση του αναπνευστικού συστήματος και για την αντιμετώπιση συμπτωμάτων χρόνιας κόπωσης.

Η δράση του Λούπινου στην Κοσμετολογία
Οι σπόροι λούπινου, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και περιέχουν ένα δευτερογενές έλαιο και μικρά βιολογικά ενεργά συστατικά. Από αυτούς, παίρνουμε το έλαιό τους αλλά και το εκχύλισμα τους.

• Το έλαιο λούπινου, λευκαίνει και φωτίζει το δέρμα, ενώ έχει την ικανότητα να εξαλείφει τις φακίδες και τις πανάδες. Ηρεμεί το ερεθισμένο δέρμα, εξομαλύνει τις ρυτίδες, ενυδατώνει, ενώ προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία. Έχει ακόμη πολύ καλή δράση ως αντιοξειδωτικός παράγοντας, κατά των ελεύθερων ριζών.

• Το εκχύλισμα που παίρνουμε από το καρπό, είναι ένα άχρωμο έως ανοιχτό καφέ υγρό με χαρακτηριστικό προφίλ οσμής και χρησιμοποιείται στον τομέα της καλλυντικής περιποίησης της επιδερμίδας, ως μαλακτικό, καταπραϋντικό αλλά και εξαιρετικά αντιγηραντικό δραστικό συστατικό. Χρησιμοποιείται ακόμη και στην περιποίηση των μαλλιών, για να αυξήσει την αντοχή εφελκυσμού των μαλλιών. Είναι ένα εξαιρετικά ασφαλές συστατικό, δεν έχει γνωστή τοξικότητα σε γενική χρήση και αποδεικνύεται ότι είναι μη ερεθιστικό και κατάλληλο ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα.

• Είναι πλούσιο σε Λουπεόλη, που διεγείρει την σύνθεση "υψηλής ποιότητας" κολλαγόνου (Ι) (+46%) με αποτέλεσμα να αναδομεί και να συσφίγγει την επιδερμίδα στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού, καταστέλλοντας την χαλάρωση της. Η αποτελεσματικότητα του συστατικού αναλύθηκε επίσης σε μια δοκιμή in vitro, διάρκειας 72 ωρών όπου προέκυψε ότι το εκχύλισμα σπόρων αύξησε την παραγωγή και την έκκριση του κολλαγόνου τύπου Ι κατά 46%. Μια άλλη δοκιμή 48 ωρών έδειξε ότι το εκχύλισμα προκάλεσε υπερπαραγωγή της πρωτεΐνης HSP47 που είναι γνωστό ότι βοηθά στη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου ενώ παράλληλα βοήθησε στην πρόληψη της ωρίμανσης του μη φυσιολογικού προκολλαγόνου.

• Βελτιώνει την ελαστικότητα και την υφή του δέρματος, μειώνει την χαλάρωση και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου. Σε κλινική δοκιμή που έγινε σε άτομα ηλικίας  45-65 ετών,  το 92% είχε βελτίωση στην υφή του δέρματος (βελτιωμένη ελαστικότητα της επιδερμίδας) και ποσοστό 72% παρατήρησε μεγαλύτερη σφριγηλότητα, επαναφορά του οβάλ και μείωση της χαλάρωσης του προσώπου έπειτα από τρεις μήνες χρήσης.

• Το εκχύλισμα σπόρου λούπινης, περιέχει πεπτίδια που βοηθούν στην ανανέωση του εξωτερικού στρώματος του δέρματος, στη μείωση του βάθους των ρυτίδων και στην τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, για να προσδώσουν στο δέρμα μια πιο νεανική εμφάνιση. Διεγείρει τη σύνθεση των πρωτεϊνών, οι οποίες εξασφαλίζουν την παραγωγή κολλαγόνου υψηλής ποιότητας (κολλαγόνο τύπου Ι), βοηθώντας στην κατάλληλη δόμηση του ιστού.

Μοιράσου το άρθρο:

Η APELA προτείνει

image

images Επιχειρηματικά νέα
18-05-2020

«Η κυρία - Σχολική Ετοιμότητα!»

images Επιχειρηματικά νέα
24-04-2020

«Η σωστή περιποίηση του δέρματος»

images Κοινωνική Δραστηριότητα
23-04-2020

Η Λάκαινα Άννα Πούλου «Global Ambassador» της Wise Greece!























Apela Real Estate

Κτηματομεσιτικό Γραφείο Λακωνίας