Απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποίησε το Π.Α.ΜΕ. Λακωνίας το πρωί της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου, στην κεντρική πλατεία Σπάρτης, για το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

«Το πολυνομοσχέδιο με τον ψευδεπίγραφο τίτλο ΄΄ανάπτυξη παντού΄΄ είναι νομοσχέδιο-σκούπα για τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες. Δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές και γκρεμίζει όσα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα, στην περίοδο της κρίσης, με παράλληλο τσάκισμα στα συνδικαλιστικά δικαιώματα. Είναι φανερή πλέον η επιχείρηση να μπει στο γύψο το συνδικαλιστικό κίνημα, η συλλογική οργάνωση και διεκδίκηση των εργαζομένων», αναφέρει μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωσή του το Π.Α.ΜΕ..

Επίσης, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΕΦΚΑ Λακωνίας, καλεί όλους τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση - διαμαρτυρία των Συνεργαζομένων Συνταξιουχικών Οργανώσεων (ΣΕΑ) της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας. Η αναχώρηση από τη Σπάρτη θα γίνει στις 9 π.μ. ( σημείο αναχώρησης: Πυροσβεστική).

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ. Λακωνίας στην κεντρική πλατεία Σπάρτης