Τον Μητροπολίτη Μονεμβασίας & Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιο, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Μαρτίου, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, κ. Ανδρέας Δρακόπουλος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης, ο Σεβασμιώτατος αρχικά συνεχάρη τον κ. Δρακόπουλο για το αξιέπαινο εγχείρημα αναβίωσης του ιστορικού χωριού της Βαμβακούς στον Πάρνωνα, που είναι και ο τόπος καταγωγής του αείμνηστου Σταύρου Νιάρχου. Επίσης ευχαρίστησε τον κ. Δρακόπουλο για την εν γένει εξόχως σημαντική συνδρομή του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» σε σπουδαία έργα στη Λακωνία και  πανελλαδικώς, εν μέσω μάλιστα της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Πατρίδα μας. Στη συνέχεια η συζήτηση περιεστράφη σε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Θυμίζουμε πως το πρωί της Παρασκευής 29/3 -όπως σας είχε ενημερώσει η apela.gr- αντιπροσωπεία από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ανδρέα Δρακόπουλο, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου συζήτησε με τη διοίκηση για τα προβλήματα του Νοσοκομείου και ιδιαίτερα για τα κτηριολογικά (δείτε σχετικό θέμα εδώ).