Στη Σπάρτη βρέθηκε τη Δευτέρα, 25η Μαρτίου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο οποίος παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική μας επέτειο.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της καθιερωμένης παρέλασης, ο κ. Τατούλης σημείωσε μεταξύ άλλων: «Χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους Έλληνες απανταχού της γης. Η 25η Μαρτίου είναι ο εθνικός συμβολισμός μας. Θεωρώ ότι το συμπέρασμα που πρέπει να βγάλουμε, είναι ότι υπάρχει πλέον ένα διακύβευμα για τη χώρα: Η αναγκαιότητα της συνεννόησης δύο διαφορετικών κόσμων. Αυτό είναι το καινούργιο διακύβευμα, αυτό είναι το διαχρονικό μήνυμα που στέλνουν οι εθνικοί επέτειοι.

Θέλω να πω ότι σε μια χώρα ελευθερίας ο οποιοσδήποτε μπορεί να εκφράζει τις δικές του απόψεις. Εκείνο που θέλω επίσης να επισημάνω, είναι ότι όλα αυτά τα πράγματα γίνονται κάτω από ένα πνεύμα ασφάλειας και δεν επηρεάζουν καθόλου τις εξελίξεις αλλά και τα γεγονότα».

Επίσης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες στην φιλαρμονική, στα παιδιά που παρήλασαν αλλά και στους εκπαιδευτικούς τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως κ. Τατούλης, κατά την παραμονή του στη λακωνική πρωτεύουσα, είχε συναντήσεις με πολλούς συνεργάτες του και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους με τον συνδυασμό του «Νέα Πελοπόννησος» ενόψει των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών, ενώ κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων συνομίλησε με τους πολίτες της Σπάρτης, εκφράζοντας ιδιαίτερα τη χαρά του για την επίσκεψή του στη Λακωνία, που όπως έχει επανειλημμένως αναφέρει, αποτελεί αγαπημένο του νομό.


Δείτε παρακάτω σχετικό βίντεοVideo: pna.gr