Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, η ετήσια εκδήλωση μελών και φίλων του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Όπως τονίσει σε ανακοίνωσή του το σωματείο, «η θερμή επικοινωνία μελών και φίλων του Σωματείου ήταν αναμφισβήτητα το σημαντικότερο επίτευγμα της εκδήλωσης, με θετικό -ταυτόχρονα- αποτέλεσμα την ενίσχυση του ταμείου αλληλοβοηθείας του Σωματείου, το οποίο αποδεδειγμένα υποστηρίζει τους Ανθρώπους με Ειδικές Ανάγκες, σε έκτακτες περιπτώσεις.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα, ο Δήμαρχος Δήμου Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος, ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου κ. Νίκος Καραλής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σπάρτης κ. Σπύρος Μοιράγιας, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας κ. Θέμης Πατσιλίβας, ο υποδιοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας κ. Τσιγαριδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κκ. Παναγιώτης Καρράς και Ιωάννης Μπουκουβάλας, καθώς και ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος».

Τέλος, στην ανακοίνωσή του το Σωματείο ΑμεΑ Λακωνίας, ευχαριστεί θερμά την Έλενα Δημητρακοπούλου για την παρουσίαση της εκδήλωσης, τους χορηγούς καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της.


Δείτε παρακάτω φωτογραφίες