Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕ Σπάρτη καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση που εξεδόθη και υπογράφεται από την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ και τον κ. Δημήτρη Βουδούρη, οι μετοχές της ομάδας συμφωνήθηκε να μεταβιβαστούν στην "Sharlto Investments Limited", κυπριακών συμφερόντων.

Επίσης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο κ. Γεώργιος Πολλολός παραιτήθηκε, ο κ. Χρήστος Χρήστου απέσυρε το ενδιαφέρον του για την αγορά της ομάδας, ο κ. Δημήτρης Νικόλαρος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή, ενώ η ΠΑΕ προέβη σε ολική εξόφληση των προσφυγών των παικτών που απειλούσαν την βιωσιμότητα της ομάδας.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Αντρέι Τσερνίσοφ και σύμφωνα με την εν λόγω ανακοίνωση, υπάρχει συμφωνία με καταξιωμένο προπονητή, κάτοχο διπλώματος UEFA PRO, όπως και με αρκετούς νέους παίκτες για την ενίσχυσή της ομάδος καθώς την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Σήμερα 25/1/2019 ανακοινώνεται ότι η εταιρεία "ΒSTDB Management LTD", συμφερόντων του μεγαλομετόχου κ. Δημητρίου Βουδούρη συμφώνησε τη μεταβίβαση των μετοχών της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ στην "Sharlto Investments Limited", κυπριακών συμφερόντων.

Λόγω της ανωτέρω αλλαγής παραιτήθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γεώργιος Πολολός.

Από σήμερα καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ αναλαμβάνει ο έμπειροτατος και γνώστης του ποδοσφαίρου κ. Δημήτριος Νικόλαρος.

Ο κύριος Χρήστος Χρήστου απέσυρε το ενδιαφέρον του για την αγορά της ομάδας και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την μέχρι τώρα σημαντική βοήθεια που προσέφερε για τη Σωτηρία της ομάδας μας.

Σχετικά με τις προσφυγές των παικτών που απειλούσαν την βιωσιμότητα της ομάδας, η ΠΑΕ προέβη σε ολική εξόφλησή τους.

Στα αγωνιστικά θέματα ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αντρέι Τσερνισοφ διότι δεν κατέστη δυνατόν να εξασφαλίσει την απαραίτητη βίζα εργασίας από τη χώρα του.

Η ομάδα έχει συμφωνήσει με καταξιωμένο προπονητή, κάτοχο διπλώματος UEFA PRO και καθηγητή Φυσικής Αγωγής και θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Επίσης υπάρχει συμφωνία με αρκετούς νέους παίκτες για την ενίσχυσή της καθώς την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Η ομάδα συνεχίζει δυναμικά για το στόχο της που είναι η παραμονή της στην κατηγορία.


ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ".