Εντός έδρας ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε η ΑΕ Σπάρτη την Κυριακή 20 Ιανουαρίου από την Κασσιόπη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Football League.

Η λακωνική ομάδα παρ΄ ότι αγωνίστηκε με πάθος, δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα της Κέρκυρας που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 54΄ο Μότα, ενώ στο 74΄ο Τουράμ διπλασίασε τα τέρματα της Κασσιόπης. Το τελικό 1-2 σημείωσε για την ομάδα της Σπάρτης ο Τιεντσέ στο 91΄.Έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό η ΑΕ Σπάρτη βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς.

Λίγες ώρες πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι, οι Δημήτρης Βουδούρης και Δημήτρης Νικόλαρος προχώρησαν σε κοινή ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση, όπως δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα isports.gr, αναφέρει τα εξής:

Πριν λίγο καιρό και μετά απο πολλά λάθη του καινούργιου προέδρου κ. Γ. Πολολου αλλά και του υποψήφιου (σύμφωνα με το προσύμφωνο), μεγαλομετοχου κ. Χ. Χρήστου, λάθη που προσπάθησαν να τα «φορτώσουν» σε άλλα άτομα, ζητήθηκε η βοήθεια μας.

Η πρόσκληση έγινε αμέσως δεκτή διότι με την γνώση μας και την εμπειρία μας ή ομάδα μπορούσε να ορθοποδήσει και να πετύχει τους στόχους της.

Δυστυχώς όμως, η συνεργασία αυτή δεν ευδοκιμησε, μιας και οι λύσεις που προτείναμε ουδέποτε έγιναν δεκτές κι ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος παρουσίας μας στην ομάδα.

Όσον αφορά το προσύμφωνο, είμαστε υποχρεωμένοι να κινηθούμε νομικά.

Δημήτριος Βουδούρης

Δημήτριος Νικολαρος