Διανομές τροφίμων πρόκειται να πραγματοποιήσουν ο Δήμος Μονεμβασίας και ο Δήμος Ευρώτα στους ωφελούμενους του Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Ωφελούμενοι είναι αποκλειστικά οι δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.), οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα διανομών ΤΕΒΑ.

Όσον αφορά στον Δήμο Μονεμβασίας η διανομή στους ωφελούμενους θα γίνει ως εξής:
Οι ωφελούμενοι που κατά την υποβολή της αίτησης τους στο ΚΕΑ δήλωσαν σημείο διανομής Μολάοι θα προσέλθουν την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, ώρα 8.30 - 14.00, στο χώρο της Μαθητικής Εστίας Μολάων (είσοδος υπογείου από οδό Καλλιφατίδη).

Οι ωφελούμενοι που κατά την υποβολή της αίτησης τους στο ΚΕΑ δήλωσαν σημείο διανομής Νεάπολη θα προσέλθουν την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, ώρα 8.30 - 16.00, στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος. 

Όσον αφορά στον Δήμο Ευρώτα, η διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Ιανουαρίου, από τις 10:00 έως τις 13:00, στον χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Βλαχιώτη.

Απαραίτητη η προσκόμιση σχετικού εγγράφου που να προκύπτει ο ΑΜΚΑ.

Η ενημέρωση των δικαιούχων πραγματοποιείται με γραπτό μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 2732360570 (Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Μονεμβασίας) και 2735360026 (Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Ευρώτα)