Το Δ.Σ. του Σωματείου των Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΕΦΚΑ Λακωνίας, μαζί με τις ευχές του για μια υγιή και καλή χρονιά γνωστοποιεί πως το 2019 ξεκινά αγωνιστικά με συσκέψεις για ενημέρωση και συντονισμό του αγώνα του, «ενάντια στις βάναυσες περικοπές όπως αυτές του ΕΚΑΣ, στα οικογενειακά επιδόματα κλπ., για τα αναδρομικά αλλά και τις περικοπές των νέων συντάξεων, χηρείας κλπ.».

Όπως επίσης αναφέρει το Σωματείο, οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις ΙΚΑ - OAEE - ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ - ΕΛΤΑ - ΟΣΕ - ΝΑΤ- Π.Σ.Σ. ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ - ΠΕΤΟΜ-ΤΕΕ, καλούν
όλους τους συνταξιούχους -αλλά και άλλους συγγενείς, φίλους και μέλλοντες συνταξιούχους-, ανεξάρτητα σε ποιο ταμείο ανήκουν, να πάρουν μέρος στις συσκέψεις που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, στη Σπάρτη θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στις 30 Ιανουαρίου 2019, στις 11 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο, για όλους τους συνταξιούχους σε Λακωνία, Μεσσηνία, Αρκαδία.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές στο σωματείο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το γραφείο του σωματείου (Ευαγγελιστρίας 46, Σπάρτη) καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.