Με το πολυπόθητο «διπλό» επέστρεψε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Σπαρτιατικού από την Καλαμάτα, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.

Μια νίκη επί της ομάδας του Α.Ο. Ακρίτα που μπορεί να αποδειχθεί σημαντικότατη στην πορεία για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Όλες οι αθλήτριες της λακωνικής ομάδας πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και φάνηκαν προετοιμασμένες για το παιχνίδι δείχνοντας εξαιρετικό πάθος και αγωνιστικότητα σε έναν αγώνα που κράτησε σχεδόν δυόμιση ώρες, απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα.

Κομβικό σημείο του παιχνιδιού η ανατροπή του 2ου σετ, με τον Σπαρτιατικό να χάνει 11-3 και να κάνει την υπέρβαση κατακτώντας το με 25-22, κάνοντας το 0-2 στα σετ.

Στα θετικά του αγώνα, εκτός της νίκης, η εξαιρετική εμφάνιση των μικρών σε ηλικία αθλητριών που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού.

Το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι του Σπαρτιατικού είναι εντός έδρας, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στις 17:00, με την ομάδα του Γ.Σ. Άργους.

Τα σετ του αγώνα (2-3): 21-23, 22-25, 25-17, 25-14  & Τάι-μπρέικ 15-17

Σπαρτιατικός Γ.Σ.: Προπονητές (Κωνσταντόπουλος-Σταυρόπουλος) Έφορος (Τρουγκάκος Ε.)
Λάμπρου, Δημητριάδη, Καπετάνιου, Χριστάκου, Βενιζέλου, Κουτσοβίτη, Τσεμπελή, Πλειώτα, Πετράκου (λ), Ρηγάκου