Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών ΠΕ Λακωνίας κ. Ιωάννη Τζεφεράκο απέστειλαν οι εκπρόσωποι των Επιτροπών των κατοίκων Νέου Κόσμου - Ψυχικού και Λάκκας κ.κ. Βαγγέλης Μητράκος και Σπύρος Κωνσταντάκης, ζητώντας να συγκληθεί το ταχύτερο δυνατόν, η Επιτροπή Λαϊκών Αγορών, προκειμένου να γνωμοδοτήσει για το θέμα της λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Σπάρτης στις προαναφερόμενες συνοικίες.

Ειδικότερα η επιστολή αναφέρει:

κ. Πρόεδρε
Σας παρακαλούμε όπως, το ταχύτερο δυνατόν, συγκαλέσετε την Επιτροπή Λαϊκών Αγορών ΠΕ Λακωνίας, προκειμένου, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, να γνωμοδοτήσει για το θέμα της λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Σπάρτης στις συνοικίες του Νέου Κόσμου και της Λάκκας Σπάρτης, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 654/06-12-2018 θετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σπάρτης, η οποία ελήφθη μετά από ενυπόγραφο αίτημα χιλιάδων  κατοίκων των συνοικιών αυτών και στο οποίο συνηγόρησαν η Τροχαία Σπάρτης, η Δημοτική Ενότητα Σπάρτης και η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Σπάρτης.

Οι κάτοικοι των δυο μεγάλων συνοικιών της πόλης περιμένουν ΚΑΙ τη δική σας θετική γνωμοδότηση, έτσι ώστε να λάβουν τέλος οι απαιτούμενες τυπικές διαδικασίες και να υλοποιηθεί  το παλλαϊκό αίτημα των κατοίκων, που προσβλέπουν όχι μόνο στην εξυπηρέτηση των αναγκών τους αλλά και στην ανάπτυξη και την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των συνοικιών τους.

Οι εκπρόσωποι των Επιτροπών των κατοίκων
Μητράκος Βαγγέλης  - Ν. Κόσμος Σπάρτης
Κωνσταντάκης Σπυρ. - Λάκκα Σπάρτης


Διαβάστε ακόμη:

Εν μέσω διαφωνιών εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης η λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς και σε Ν. Κόσμο - Λάκκα