Η διεπιστημονική ομάδα του Κέντρου Αγωγής Παιδιού & Εφήβου «Εξέλιξη» σας εύχεται μία καλή και δημιουργική χρονιά!

Μία χρονιά γεμάτη εμπειρίες και νέες δυνατότητες!

Το 2019 να φέρει καινοτόμες δράσεις, εξελιγμένες υπηρεσίες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις για παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους.

Η κα Μάρθα, Ειδική Παιδαγωγός, διεπιστημονικά υπεύθυνη, εύχεται το 2019 να είναι ένα ευτυχισμένο έτος και να δώσει ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά να ανέβουν στη δική τους κορυφή!

Ο κ. Διονύσης, Παιδοψυχίατρος, εύχεται το 2019 να είναι μία καλή χρονιά για να συνειδητοποιήσουμε τις πράξεις μας και να κάνουμε τις συνδέσεις μας!

Η κα Χριστίνα, Σχολική Ψυχολόγος, εύχεται η νέα χρονιά να είναι δημιουργική και να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τον καλύτερο εαυτό μας!

Η κα Νέλλυ, ψυχολόγος, εύχεται 2019 ευχές για το νέο έτος με υπομονή και σεβασμό στο θεσμό της οικογένειας!

Η κα Δήμητρα, ψυχολόγος, δίνει τις καλύτερες ευχές για ένα όμορφο και γεμάτο 2019 που θα μας μάθει να κοιτάμε πρώτα μέσα μας!

Ο τομέας Λογοθεραπείας, με την κα Ελένη και την κα Παναγιώτα, Λογοθεραπεύτριες, εύχονται ένα «ομιλητικό» 2019 που θα πει ωραία νέα και θα φέρει ωραίες ειδήσεις, μαθαίνοντας μάς πώς να μιλάμε και να εκφραζόμαστε σωστά!

Ο τομέας Εργοθεραπείας, με την κα Αριστέα, εργοθεραπεύτρια και τον κ. Σταύρο γυμναστή εαε, σας εύχονται ένα «κινητικό» νέο έτος για να μάθουμε το σώμα μας και τις ισορροπίες μας!

Ο τομέας Ειδικής Διαπαιδαγώγησης, με την κα Ευγενία, τον κ. Γιώργο, τον κ. Παναγιώτη, τον κ. Θανάση, την κα Δήμητρα, την κα Ράνια, την κα Ιωάννα, την κα Βικτωρία και την κα Ελένη,   ειδικοί εκπαιδευτικοί και εκπαιδευτικοί διαφοροποιημένης μάθησης, εύχονται ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό έτος με αγάπη για ό,τι καινούργιο μαθαίνουμε και με πίστη στις δυνατότητες του κάθε παιδιού!

Η κοινωνική μας λειτουργός κα Χαριτίνη εύχεται ένα ευτυχισμένο 2019 για να μαθαίνουμε από πού ξεκινάμε και πού θέλουμε να πάμε!

Όλη η διεπιστημονική μας ομάδα εύχεται στον καθένα ξεχωριστά τις καλύτερες ευχές και τονίζει τη σημασία της ομάδας και της συνεργασίας για να προσφέρουν κάθε μέρα τις καλύτερες υπηρεσίες στο Νομό Λακωνίας.