Με αφορμή της εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε για μία ακόμη φορά, επίσκεψη του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Σπάρτης στους ασθενείς του Νοσοκομείου καθώς και στους διαμένοντες στο ξενώνα ΥΑΚΙΝΘΟΣ, με σκοπό την ανταλλαγή ευχών και την προσφορά συμβολικών δώρων και γλυκισμάτων.

Στη δράση αυτή που έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου, συμμετείχε και το Δημοτικό Σχολείο Γκοριτσάς - Σκούρας όπου οι μαθητές ετοίμασαν αφίσες για τους χώρους του Νοσοκομείου. 

Την Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου συνόδευσαν η Διευθύνουσα και ο Διοικητικός Διευθυντής του Νοσοκομείου, όπου μοιράστηκαν διάφορά γλυκίσματα σε ασθενείς και προσωπικό βάρδιας, προσφορά των μελών του Συλλόγου και ιδιαίτερα των καταστημάτων των κ.κ. Μαυρόγιαννη, Βέργαδου και Τρουγκάκου.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, στην ανακοίνωση που υπογράφεται από τον Διοικητή του Γ.Ν. Λακωνίας Σωτήριο Μπότσιο, ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο για την ευγενική πρωτοβουλία και την κοινωνική του ευαισθησία στον πάσχοντα συνάνθρωπο και εύχεται ολόψυχα στους ίδιους και στις οικογένειές τους υγεία και ευημερία ώστε με τη δράση τους να αναδεικνύεται η φιλότιμη πλευρά του ανθρώπου.