Τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου και η Ενοριακή Χορωδία Κοκκινόρραχης εντυπωσίασαν για ακόμη μια φορά με την χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποίησαν στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας τους, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου.

Τη γιορτή άνοιξε η Ενοριακή Χορωδία Κοκκινόρραχης με βυζαντινούς ύμνους υπό την καθοδήγηση της μουσικού Χαρούλας Παπαδοπούλου.

Τα παιδιά του Κατώτερου Κατηχητικού παρουσίασαν δύο θεατρικά «Το μικρό αστεράκι» και «Μου πες», με την βοήθεια της κατηχήτριας τους Δέσποινας Κουκούτση Παπαδοπούλου και των βοηθών κατηχητριών Αναστασίας Μπουζούκα και Ευθυμίας Παπαγεωργίου.

Στην συνέχεια τα παιδιά του Μέσου και Ανώτερου Κατηχητικού, παρόλο το βεβαρημένο πρόγραμμα τους, παρουσίασαν με την βοήθεια της κατηχήτριας τους Ελβίνας Λάτση ένα επίκαιρο θεατρικό με τον τίτλο «Άδειος Βασίλης». 

Τον λόγο πήρε πάλι η Ενοριακή Χορωδία Κοκκινόρραχης, που με την καθοδήγηση των μουσικών Χαρούλας Βελισσάρη Βαδάκογλου και Τριάδας Παλαιοκώστα έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα (Σάμου, Χίου και Βυζαντινά).

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν από τον εφημέριο της ενορίας π. Συμεών, οι νέοι φοιτητές που μένουν στην Κοκκινόρραχη και πέρασαν φέτος στο Πανεπιστήμιο (Μαρία Βελδέκη, Ευαγγελία Γιάνναρη, Μεταξία Κοκκίνη, Μαρία Μπλάθρα, Γεώργιος Κοκκίνης του Κων/νου και ο Νικόλαος Αρβανίτης).

Την γιορτή έκλεισε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Βρεσθένων π. Βασίλειος Μιχαλόχρηστας, ο οποίος απεύθυνε τα συγχαρητήρια του στα παιδιά, τις κυρίες της χορωδίας  και όλους τους συντελεστές.

Την γιορτή παρακολούθησαν ο εφημέριος Αγ. Παρασκευής Αμυκλών π. Ιωάννης Προφύρης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινορράχης κ. Λάμπρος Παλαιοκώστας, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Κοκκινορράχης κ. Αναστάσιος Στ. Χούπης, καθώς και πλήθος κόσμου, και όλοι χειροκρότησαν θερμά τους συντελεστές αυτής της όμορφης βραδιάς.