Θερμές ευχαριστίες απευθύνει η Επιτροπή Αλληλεγγύης Καστορείου που δημιουργήθηκε για την αποκατάσταση καμένης κατοικίας στην περιοχή, σε όλους όσοι συνετέλεσαν στην ολοκλήρωση του συγκεκριμένου στόχου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει «στον Δήμο Σπάρτης για τη διάθεση υλικών και εργατών, στο τοπικό συμβούλιο Καστορείου για διευκόλυνση των γραφειοκρατικών διαδικασιών, στους τοπικούς συλλόγους -Εμποροεπαγγελματικό, Λουσία, Πολυδεύκη-, στο Φιλόπτωχο Καστορείου, στις γυναίκες που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα στην άτυχη κάτοικο, προσφέροντάς της εκτός από ηθική συμπαράσταση, ζεστά ρούχα, ασπρόρουχα και είδη οικιακής χρήσης, στους συμπατριώτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που έστειλαν την αναγκαία οικονομική ενίσχυση, σε όλες και όλους που μας κάνουν υπερήφανους για το κύμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που κυριάρχησε στο χωριό μας από τα μέσα του Οκτώβρη μέχρι σήμερα».

Επίσης, η Επιτροπή ευχαριστεί από καρδιάς τον εφημέριο π. Νεκτάριο που ανέλαβε το δύσκολο έργο του συντονισμού και της οικονομικής διαχείρισης, και τον εργολάβο Βασίλη Λαγανά, που ακούραστα ήταν παρών σε όλες τις οικοδομικές εργασίες.

«Με τη συνδρομή όλων, δεν μετατράπηκαν μόνο τα αποκαΐδια της κατοικίας σε ευπρεπή, κατοικήσιμο χώρο, αλλά και το χωριό μας σε μια συνεκτική ομάδα αλληλέγγυων ανθρώπων που είμαστε σίγουροι ότι από δω και πέρα δεν θα αφήσει κανέναν - καμία μόνο ή μόνη στα καλά και τα δύσκολα», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή, ευχόμενη καλές γιορτές με υγεία και αγάπη.