Τα γραφεία του στη Σπάρτη (οδός Ευαγγελιστρίας 46 - απέναντι από το ΚΕΠ), εγκαινίασε το απόγευμα της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΕΦΚΑ Λακωνίας. Στην κατάμεστη αίθουσα, που αποδείχτηκε τελικά μικρή, συγκεντρώθηκαν από νωρίς συνταξιούχοι και φίλοι του σωματείου.

Ο πρόεδρος του σωματείου Βασίλης Σαραντόπουλος, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα δράση του σωματείου και επισήμανε, ότι τα γραφεία μπορούν να αποτελέσουν σημείο συνάντησης εκτός των συνταξιούχων και του αγωνιζόμενου κινήματος των εργαζομένων, των γυναικών και της νεολαίας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ & Επικουρικών Ταμείων Μισθωτών Δήμος Κουμπούρης, όπου ανέλυσε τις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα των συντάξεων και της κοινωνικής ασφάλισης και κάλεσε όλους να συμμετέχουν μαζικά, στο καθοριστικής σημασίας, πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνταξιούχων στις 15/12 στο Σύνταγμα στις 12:30 μ.μ. με πορεία στο Μαξίμου και συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι με μεζέδες, κρασί και πολύ τραγούδι.

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΕΦΚΑ Λακωνίας θα συμμετάσχει στο πανελλαδικό συλλαλητήριο και η μετάβαση με λεωφορεία από τη Σπάρτη θα γίνει δωρεάν. Αναχώρηση από Σπάρτη στις 8 π.μ. από την Πυροσβεστική. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 2731306750 και 6944756696 ή στο γραφείο του σωματείου (Ευαγγελιστρίας 46), καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.