Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης (Συκαράκι) και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων πραγματοποίησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Στην εκδήλωσή παρευρέθηκαν, εκ μέρους του Μητροπολίτη Μονεμβασίας & Σπάρτης, o π. Συμεών Παπαγεωργίου, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα, ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Πλειώτας, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας κ. Πέτρος Νταλιάνης, ο Πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Λακωνίας κ. Σταύρος Λαμπρινάκος, ο Διευθυντής του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων «Αγ. Παντελεήμων» π. Ιωάννης Πορφύρης.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κα Αικατερίνη Σταπάκη, η Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου κα Σοφία Παινέση και η εκπαιδευτικός του σχολείου κα Στέλλα Υφαντίδου.

Στη σχετική ανακοίνωσή τους, οι εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς - δωρητές, τον πολιτιστικό - μουσικό χορευτικό όμιλο «Χοροδρόμοι» που παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς από τα Κύθηρα και τα νησιά του Αιγαίου, όλα τα καταστήματα που συνέδραμαν, όλους τους φίλους τους που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία αυτή η εκδήλωση και όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους και τους στηρίζουν με την αγάπη τους.