Σε μια ανεπανάληπτη και άκρως φαντασμαγορική διοργάνωση το Φροντιστήριο Αγγλικών Τέσσυ Δερτιλή στην καθιερωμένη εκδήλωσή του για την απονομή πτυχίων των επιτυχόντων του Φροντιστηρίου για το έτος 2018 υπερέβαλε εαυτόν και γοήτευσε όλους τους παρευρισκόμενους.

Το εκλεπτυσμένο και κομψά διακριτικό περιβάλλον του Mystras Grand Palace Resort & Spa που φιλοξένησε την εκδήλωση, κατακλύσθηκε ασφυκτικά από μαθητές, κηδεμόνες και φίλους που υποδέχονταν με μια ζεστή αγκαλιά η κ. Τέσσυ Δερτιλή και οι καθηγήτριές της μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και αγάπης.

Μετά τη φορτισμένη συναισθηματικά αλλά και διαφωτιστική εισαγωγική ομιλίας της κ. Δερτιλή ακολούθησε η εξαιρετική παρουσίαση της κυρίας Μαριακάκη με θέμα «Ο 21ος αιώνας και οι δεξιότητες που οδηγούν τους νέους στην επιτυχία» πραγματικό σημείο αιχμής για την εποχή μας!

Ακολούθησε η απονομή που ντύθηκε μουσικά από Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους, ενώ τα πλούσια δώρα που κληρώθηκαν και οι ξεχωριστές «γλυκιές» μουσικές δημιουργίες των μαθητών ενθουσίασαν και ανέβασαν στο κατακόρυφο τον πήχη των εντυπώσεων.

Η μοναδική εκδήλωση έκλεισε μέσα σε ένα καλειδοσκόπιο χρωμάτων που δημιούργησαν τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα αλλά κυρίως η ζεστασιά, η αυθεντικότητα και η πηγαία κατάθεση ψυχής των διοργανωτών.

Συγχαρητήρια στους αποφοίτους αλλά και στο Φροντιστήριο που σε πείσμα των καιρών συνεχίζει με προσήλωση το έργο του διδάσκοντας επιπρόσθετα ηθικές αρχές, σεβασμό και αισθητική.


Δείτε παρακάτω το βίντεο ολόκληρης της εκδήλωσης καθώς και φωτογραφίες