Τον Α.Ο. Τρίκαλα υποδέχεται την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου (15:00) η ΑΕ Σπάρτη, η οποία απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να παρευρεθεί στο Δημοτικό Στάδιο της λακωνικής πρωτεύουσας και να τη στηρίξει σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

«Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ έχει αλλάξει σελίδα, αφήνοντας πίσω όλες τις άσχημες στιγμές, λύνοντας τα προβλήματα ένα - ένα και σε καθημερινή βάση. Είναι θέμα χρόνου η Σπάρτη να βρει το βηματισμό που χρειάζεται, αφού η δουλειά που γίνεται από το προπονητικό τιμ, είναι υψηλού επιπέδου. Σε αυτή την χρονική στιγμή χρειάζεται και την στήριξη των φιλάθλων!», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η δύναμη μιας ομάδας είναι ο φίλαθλος κόσμος που έχει στο πλευρό της!

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ -όπως έχουμε πει- έχει αλλάξει σελίδα, αφήνοντας πίσω όλες τις άσχημες στιγμές, λύνοντας τα προβλήματα ένα - ένα και σε καθημερινή βάση. Και αυτό φαίνεται από την διάθεση των παικτών, αλλά και όλων των ανθρώπων που τρέχουν για την ομάδα.

Είναι θέμα χρόνου η Σπάρτη να βρει το βηματισμό που χρειάζεται, αφού η δουλειά που γίνεται από το προπονητικό τιμ, είναι υψηλού επιπέδου.

Σε αυτή την χρονική στιγμή χρειάζεται και την στήριξη των φιλάθλων! Των φιλάθλων που έχουν ονειρευτεί μια Σπάρτη που θα αγωνίζεται για πολλά χρόνια στις μεγάλες κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαιρικού "γίγνεσθαι".

Οι φίλαθλοι της Σπάρτης -αλλά και όλης της Λακωνίας-, βλέπουν ότι η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ είναι η ατμομηχανή όλου του ποδοσφαίρου της Λακωνίας.

Είναι η ομάδα που παρακινεί, αρχές, διοικούντες, παίκτες και φιλάθλους να ασχοληθούν με τα νέα παιδιά, με την βελτίωση των αθλητικών χώρων ποδοσφαίρου. Μέσα από όλα αυτά έρχεται η προβολή όλης της Λακωνίας.

Έτσι λοιπόν, στο δύσκολο παιχνίδι της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ με τα Τρίκαλα την Τετάρτη 21/11 στις 15:00 πρέπει ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι της Λακωνίας να δώσουν βροντερό "παρών" στήριξης της ομάδας μας.

Πρέπει να γίνει αισθητή η αθλητική φωνή των φιλάθλων προς τους αντιπάλους.

Με σεβασμό πάντα στη φιλοξενούμενη ομάδα, στηρίζουμε την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ για μια νίκη και μια πορεία αντάξια στην ιστορία της ομάδας και της πόλης.

Για να λέμε όλοι: Ήμουν και εγώ στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα!»

Η αποστολή της λακωνικής ομάδας για τον αγώνα: Πάντος, Σταματόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Καινούργιος, Μαντζίρης, Κωνσταντινόπουλος, Καψάσκης, Καλούσης, Γκιάτας, Αρώνης, Παυλής, Βλαχομήτρος,
Ρούμπος, Νάτσης