Την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Αλέξη Μαντζούνη ανακοίνωσε η διοίκηση της Α.Ε. Πελλάνας - Καστορείου, ευχόμενη υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του.

Επίσης, η Α.Ε. Πελλάνας - Καστορείου ανακοίνωσε εξίσου μια σημαντική είδηση και συγκεκριμένα την επιστροφή του Ηλία Αναστασάκου στις προπονήσεις της ομάδας καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται στη διάθεση του νέου τεχνικού.

Το βιογραφικό του Αλέξη Μαντζούνη
Ο 52χρονος Μεσσήνιος τεχνικός, το διάστημα από 2008 έως το 2010 εργάστηκε στον Ηρακλή ως αναλυτής αντιπάλου και σκάουτερ μεταγραφικών στόχων, για να συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον Παναιγιάλειο έχοντας τον ίδιο ρόλο αλλά και ως συνεργάτης του Π. Τζαναβάρα.

Οι χρονιές 2011-2012 και 2012-2013 τον βρήκαν προπονητή στις ομάδες K-15, K-17, K-20 της Καλλιθέας και συνεργάτη της πρώτης ομάδας, ενώ το 2013-2014 διετέλεσε προπονητής της Κορωνίδας Κοιλάδας στην Αργολίδα.

Ακολούθησε η Κυπαρισσία, με την οποία κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα Μεσσηνίας ενώ το πρώτο μισό του 2015-2016 έκατσε στον πάγκο του Αστέρα Βλαχιώτη και το δεύτερο μισό σε εκείνον του Θρασύβουλου Φυλής.

Τα τελευταία δυο χρόνια βρέθηκε στον Πάμισο Μεσσήνης με τον οποίο πανηγύρισε το πρωτάθλημα Μεσσηνίας και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, ενώ ήταν και φιναλίστ Κυπέλλου.

Στη αρχή της φετινής περιόδου ήταν στον Πανηλειακό.