Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το ανοικτό στο κοινό διήμερο συνέδριο που συνδιοργανώθηκε από την ΚΕΔΕ, το Δίκτυο Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, τον ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου, το Δίκτυο Δήμων Βιώσιμη Πόλη, τον Δήμο Σπάρτης, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου, με θέμα «Το νέο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ) & η εφαρμογή των Περιφερειακών Σχεδίων (ΠΣΔΑ)».

Αιρετοί της Λακωνίας, της Πελοποννήσου, αλλά και ολόκληρης της χώρας, βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Mystras Grand Palace Resort, προκειμένου να παρακολουθήσουν αλλά και να συμμετέχουν ως εισηγητές στο εν λόγω συνέδριο.

Όπως άλλωστε είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σταύρος Αργειτάκος, «συνέδριο αυτής της εμβέλειας στην περιοχή μας, δεν έχει ξαναγίνει».

Μάλιστα, την πρώτη μέρα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης αλλά και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, πριν την έναρξη του συνεδρίου, αλλά και κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, χαιρέτησαν θερμά εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο, ανταλλάσοντας απόψεις επί διαφόρων θεμάτων.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες