Με ήττα ξεκίνησε η Α.Ε. Πελλάνας - Καστορείου τις εντός έδρας υποχρεώσεις της στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (8ος όμιλος).

Ο Ασπρόπυργος αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής που διεξήχθη την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, με τον Μίλιτς να διαμορφώνει το 1-0 για τους φιλοξενούμενους μετά από λάθος του Εμέκα στο 35’. Για τους φιλοξενούμενους αποβλήθηκε ο Ζώνας με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 50’.

Α.Ε. Πελλάνας - Καστορείου: Κραβαρίτης, Γενιτσαρίδης, Λαμπρόπουλος, Παναγιωτίδης (86 Μιράκας), Καλογερής, Αναστασάκος 67 (Μπιταξής), Εμέκα (53 Σικαλόπουλος), Ρασσιάς Λεωνίδας (62 Κοντογιάννης), Γεωργαντάς, Ζαραφέτας, Ντιατά.
Αναπληρωματικοί: Διασσινός, Στέφανος Ρασσιάς, Καρμοίρης, Σικαλόπουλος, Μιράκας, Μπιταξής, Κοντογιάννης

Ασπρόπυργος: Κατσούλης, Τσουκαλάς, Σταγάκης, Λογοθέτης Φ., Ζώνας, Νάκας (94 Χατζοβασιλάκης), Δουκάκης (75 Χαϊκάλης), Σταύρου, Μίλιτς (88 Πρίκας), Μπέλλης, Κιρτζιαλίδης (30 Mέντεζ).
Αναπληρωματικοί: Ζωγράφος, Πρίκας, Λογοθέτης, Ανδρέου, Χαϊκάλης, Μέντεζ, Χατζοβασίλακης

Ευχαριστίες στον κόσμο
Η διοίκηση της Α.Ε. Πελλάνας - Καστορείου σε ανακοίνωσή της ευχαριστεί τους φιλάθλους για την παρουσία τους και τη στήριξη της προσπάθειάς της στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, στο ντέρμπι με τον Ασπρόπυργο.