Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποίησε η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ το απόγευμα της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λακωνίας.

Η αίθουσα κατακλύστηκε από κόσμο, καθώς η λακωνική ομάδα είχε προσκαλέσει με σχετική ανακοίνωση τους φιλάθλους της να παρευρεθούν προκειμένου να ενημερωθούν για τα θέματα της ΠΑΕ.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο
Αρχικά τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ κ. Δημήτρης Βουδούρης ο οποίος εξέφρασε και την ικανοποίησή του για την αθρόα προσέλευση των πολιτών και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας.

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ορίστηκε ο κ. Γεώργιος Πολολός και μέλη οι Αντώνης Μαλεπιτζής, Λάμπρος Λαμπρόπουλος, Χάρης Αναστασάκος και Αριστείδης Γιαννακόπουλος (εκ μέρους του Ερασιτέχνη).Παίρνοντας τον λόγο ο νέος Πρόεδρος της ομάδας κ. Πολολός, τόνισε μεταξύ άλλων πως «η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για την ομάδα της Σπάρτης και πως «το σύνθημα στο νέο εγχείρημα είναι ένα: Ήμουν και εγώ εκεί», προσθέτοντας πως «η ενότητα είναι δημιουργία και πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί». Απευθυνόμενος στους φιλάθλους είπε πως «εσείς ο 12ος παίκτης, είστε ο απαραίτητος παράγοντας για τη βιωσιμότητα της ομάδας».Από την πλευρά του ο κ. Λαμπρόπουλος σημείωσε για τη θέση του στο Δ.Σ., πως «αποτελεί τιμή η πρόταση από τον κ. Βουδούρη» και πρόσθεσε πως «όλοι όσοι είμαστε εδώ να είμαστε κοντά στην ομάδα. Η ομάδα της Σπάρτης είναι ανοιχτή να έρθει όποιος θέλει να βοηθήσει».

Ο κ. Μαλεπιτζής μιλώντας για αυτή τη νέα προσπάθεια ανέφερε πως «τα πρόσωπα έρχονται και φεύγουν, γι΄ αυτό να μην μένουμε στα πρόσωπα και να βοηθήσουμε την ομάδα. Όλοι έχουμε φόρτο εργασίας, έκανα μια υποχώρηση για να βοηθήσω την ομάδα. Καλή σεζόν, τα καλύτερα έρχονται».Οι μετοχές της ΑΕ Σπάρτη
«Εδώ είναι όλα τα χαρτιά, όποιος θέλει μπορεί να δει τις μετοχές», τόνισε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ κ. Βουδούρης, σημειώνοντας πως μετά το καλοκαίρι προχώρησε στην απόκτηση των μετοχών, λόγω της αγάπης του για την ομάδα.

Αγωνιστικός στόχος της ομάδας και στήριξη από τον κόσμο
«Θέλω να ξέρετε ότι ο στόχος της ομάδας είναι να είμαστε στην πρώτη 10αδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βουδούρης, συμπληρώνοντας πως «θα έχουμε εκπλήξεις με τους μικρούς. Η ομάδα έχει δέσει, έχουν δείξει μια άλλη συμπεριφορά μέσα στο γήπεδο. Αρχικά θέλουμε μια σταθερή πορεία και τον Δεκέμβρη με προσθήκες και άλλων παικτών θα πετύχουμε τον στόχο μας». Μάλιστα, ζήτησε και τη στήριξη του κόσμου, προτρέποντάς τους φιλάθλους να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια της ομάδας.


Κλήρωση Ι.Χ.
Όπως ανακοινώθηκε, συνεχίζεται κανονικά η λαχειοφόρος αγορά για την κλήρωση του αυτοκινήτου μάρκας CITROEN C2 1,4 VTR. Λόγω της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και διοίκησης η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιανουαρίου 2019.

Αγορά λεωφορείου
Όπως αναφέρθηκε στη γενική συνέλευση, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕ Σπάρτη κ. Βουδούρης προχώρησε σε αγορά λεωφορείου για τις μετακινήσεις της ομάδας, όμως επειδή υπάρχει και η ομάδα Κ19, θα συνεργαστεί και με το ΚΤΕΛ Λακωνίας.

Φίλαθλοι
«Είμαστε κοντά τους για ό,τι χρειαστούν», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βουδούρης σχετικά με τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας και συμπλήρωσε πως είναι ανοικτός για να συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση.