Ιδρύεται ΚΑΠΗ στον Δήμο Ευρώτα

11/10/2018

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Με γνώμονα ότι τα ΚΑΠΗ, στις μέρες μας, έχουν καθιερωθεί στη ζωή των ευρύτερων κοινωνιών και επιδιώκοντας τη δυναμική παρουσία του ηλικιωμένου στο τοπικό γίγνεσθαι, το Ν.Π.Δ.Δ. «Νικηφόρος Βρεττάκος» του Δήμου Ευρώτα, προχωρά άμεσα στη σύσταση ΚΑΠΗ (Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σκοπός του Ν.Π.Δ.Δ. είναι το ΚΑΠΗ του Δήμου Ευρώτα να λειτουργεί με τις σύγχρονες αρχές, αντιλήψεις και μεθόδους παροχής υπηρεσιών, προασπίζοντας ταυτόχρονα τα κοινωνικά δικαιώματα της τρίτης ηλικίας. 

Όσοι δημότες έχουν συμπληρώσει τα 60 έτη και επιθυμούν να εγγραφούν, θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ., όπου θα γίνονται και οι εγγραφές κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σημειώνεται ότι οι εγγραφές ξεκινούν από τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ: 2735029215.
 
«Η πρόεδρος κα Ιωάννα Σάκκαρη και το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. υλοποιούν ένα πάγιο αίτημα των δημοτών, θέτοντας τις βάσεις για έναν θεσμό, που στόχο έχει την προσφορά, τη στήριξη και την ψυχαγωγία», καταλήγει η ανακοίνωση.
Eτικέτες :

Δείτεπερισσότερα