Όπως ανακοίνωσε ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης, από τον προσεχή μήνα θα διαθέτει πτυχιούχο προπονητή σκοποβολής και κάτοχο αδείας ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μετά την παρακολούθηση και επιτυχή αποφοίτησή του από τη σχολή προπονητών σκοποβολής.

Η συγκεκριμένη σχολή διάρκειας έξι μηνών, διεξήχθη στην Αθήνα το δεύτερο εξάμηνο του 2017, από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, υπό την αιγίδα της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Σκοπευτηρίου Βύρωνα και σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις του Ν. Αττικής. Στις τρεις ενότητές της, δίδαξαν καταξιωμένοι καθηγητές και πρώην Ολυμπιονίκες (Μάριν πιστόλι, Μαξίμοβιτς τυφέκιο και Νικολαίδης λειόκανο).

«Με την παρουσία του προπονητή αναβαθμίζονται τόσο οι αθλητές και ειδικότερα οι κατηγορίες Εφήβων - Νεανίδων και Παίδων Α΄ & Β΄, όσο και ο σύλλογός μας. Επίσης ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης σας ενημερώνει, ότι το προσεχές διάστημα θα προβεί βάσει προγραμματισμού στην αναβάθμιση - επέκταση και ανακαίνιση των εγκαταστάσεών του, που θα συμβάλει σημαντικά στην ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών στους αθλητές και αγωνιζόμενους», αναφέρει ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης στη σχετική ανακοίνωσή του.