Με 3-0 σετ επικράτησε η ομάδα παγκορασίδων του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου επί του ΓΕ Ναυπλίου, σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Μαΐου, στο κλειστό γυμναστήριο του Ναυπλίου.

Σε ένα παιχνίδι που ισοδυναμούσε με τελικό καθώς ουσιαστικά έδινε προβάδισμα πρόκρισης στο Final 4 Πελοποννήσου στην ομάδα που θα επικρατούσε και μετά το εντός 3-2 του 1ου γύρου, οι αθλήτριες του Σπαρτιατικού μπήκαν στο παρκέ πιο ψυχωμένες και προετοιμασμένες για ένα πραγματικό ντέρμπι φτάνοντας σε μια Σπαρτιάτικη νίκη. Έβγαλαν εγωισμό, πάθος και με ψυχραιμία στις κρίσιμες φάσεις αντιμετώπισαν με σοβαρότητα την έκβαση του αγώνα και επικράτησαν απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Σε ένα πολύ καλό και με γεμάτα σετ παιχνίδι από τις δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου, οι παίκτριες του Σπαρτιατικού, δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης και επικράτησαν δίκαια.

Πλέον, μένουν τρεις αγωνιστικές ακόμα για την ολοκλήρωση της Β΄ φάσης, με τον Σπαρτιατικό να αγωνίζεται με Γ.Σ Άργους εκτός, Α.Ο Πλατανίτη εκτός και ΑΣΠΕΤ Τρίπολης εντός.

Την αποστολή ακολούθησαν πάνω από 100 φίλοι της ομάδας και γονείς των αθλητριών καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του Σπαρτιατικού κ. Παναγιώτης Πριστούρης.

Τα σετ: 19-25, 23-25, 18-25

Σπαρτιατικός: (Μιχ. Κωνσταντόπουλος-Γ. Ρηγάκος), Α. Τσεμπελή, Δ. Κουτσοβίτη, Κ. Ρηγάκου, Ε. Φουντούκη, Μ. Πλειώτα, Α. Παπασπυριδάκου, Λ. Πετράκου, Κ. Στρατή, Γ. Καννελίδη και Ε. Καπετανέα.