Πέντε αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι ποδηλάτες του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας ανδρών, εφήβων, παίδων, νεανίδων και κορασίδων.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, το τριήμερο 20, 21, & 22 Απριλίου.

Ο Γιάννης Σουλτάνης στη κατηγορία παίδων κατέκτησε 3 αργυρά μετάλλια, στους πόντους, στη ταχύτητα και στο ομαδικό sprint, ενώ στη ίδια κατηγορία ο Βασίλης Κωνσταντάκος κατέκτησε και αυτός τη 2η θέση στο ομαδικό sprint.

Στη κατηγορία εφήβων ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου και ο Κώστας Αναστασόπουλος στο 3ο, στο αγώνισμα scratch.

Επίσης, η Χριστίνα Αναστασοπούλου στη κατηγορία νεανίδων, έκανε την καλύτερη εμφάνισή της στο scratch, κατακτώντας την 5η θέση.

Στη κατηγορία ανδρών ο Δημήτρης Χρηστάκος ήρθε 4ος, χάνοντας την 3η θέση στην ισοβαθμία και στο τελικό sprint, αφού συγκέντρωσε τους ίδιους βαθμούς με τον 3ο, ενώ στο ίδιο αγώνισμα ο Γιώργος Φριντζίλας ήρθε 12ος.

Κοντά στους αθλητές του Σπαρτιατικού βρέθηκαν οι προπονητές Βασίλης Γιαννιώσης και Χρήστος Βορβής, ενώ τους αγώνες παρακολούθησε από κοντά ο πρόεδρος του Σπαρτιατικού Παναγιώτης Πριστούρης.

Ο Σπαρτιατικός σε σχετική ανακοίνωσή του, ευχαριστεί για την υποστήριξη τους χορηγούς της ποδηλατικής ομάδας.