Κορίτσια επανέρχονται οι καμπύλες

12/02/2013

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Ήταν της μόδας οι κοπέλες και πάσης φύσεως θηλυκά όταν βγαίνουν στην κοινωνία, και πριν βέβαια,  το σώμα τους να θυμίζει κάτι από μακαρόνι ή σπιρτόξυλο.

Αυτό απαιτεί εξαντλητικές δίαιτες και πολλές στερήσεις στη νεανική κυρίως ηλικία, αλλά και στις μεσήλικες. Αν το φιλοσοφήσει κάποιος όμως και αν έχει ως δεδομένο ότι μια ζωή την έχουμε και αν δε τη γλεντήσουμε τι θα καταλάβουμε, τότε θα προτείνει στα θηλυκά να το ρίξουν έξω και να κάνουν μια φυσιολογική ζωή, να τρώνε τα πάντα, αλλά βεβαίως με μέτρο.

Αυτό προτείνουμε και εμείς στις Λακωνοπούλες, και για του λόγου το αληθές σας παρουσιάζουμε τη νέα φωτογράφιση του πασίγνωστου μοντέλου Kate Upton από το Μίσιγκαν, η οποία κάνει στην άκρη τις ανορεκτικές συναδέλφους της και επαναφέρει τις καμπύλες στα εξώφυλλα και τις πασαρέλες.

Γι αυτό λοιπόν κορίτσια επειδή οι άντρες θέλουν και λίγο πιασίματα, αφήστε τις εξαντλητικές δίαιτες και τις διαιτολόγους και απολαύστε τη νέα μόδα στα κορμιά, μέσα από τη φωτογράφιση της Kate που έγινε για το περιοδικό Sports Illustrated στην παγωμένη Ανταρκτική.

Δείτεπερισσότερα