Μανιατάκος: O Αστέρας Βλαχιώτη είναι στα «σαλόνια» και θα παραμείνει

05/09/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Δηλώσεις σε Αρκαδικό ραδιοφωνικό σταθμό έκανε ο Πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη Δημήτρης Μανιατάκος, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα ανέβηκε στη Γ΄ Εθνική για να μείνει για πολλά χρόνια και πως έχουν γίνει αρκετές μεταγραφές και έπεται συνέχεια.

Επίσης, ο κ. Μανιατάκος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά στον στόχο της ανόδου. Ο στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός γιατί επιβάλλεται για να μείνουμε στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα αν και εφόσον είμαστε κοντά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση για την Β’ Εθνική».

Για τη στήριξη του κόσμου ο Πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη σημείωσε: «Μέχρι τώρα ο κόσμος δεν είναι κοντά στην ομάδα. Δείχνει να έχει μία τάση να μας πλησιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Έχω μάθει να λέω τα πράγματα όπως είναι. Εγώ είμαι από άλλο χωριό, όμως ανήκουμε σ’ έναν ευρύτερο Δήμο και αποφάσισα να βοηθήσω μία ιστορική ομάδα. Από εκεί και πέρα, η ανταπόκριση που θα περίμεναν να υπάρχει σαν πρώτη φορά δεν υπάρχει. Και είναι ξεκάθαρο αυτό. Αποφάσισα τις τελευταίες ημέρες ότι θα ξανά αντεπεξέλθω μόνος μου, δεν μ ενδιαφέρει, όποιος και να έρθει. Είναι ηθικό το θέμα. Πιστεύω ότι ο καλός ο κόσμος θα ανταποκριθεί σ’ αυτή την προσπάθεια. Όσον αφορά γι’ αυτούς που φωνάζουν και συμμετέχουν σε λόγια καφενείου είναι αυτοί οι οποίοι όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαν τον Αστέρα σε μια κατάσταση φθοράς. Ανάμεσα στην έκτη και την δέκατη θέση του τοπικού πρωταθλήματος. Πήγαιναν να παίξουν αγώνες με τα αγροτικά αυτοκίνητα. Η ομάδα δεν πρόκειται να ξαναπάει σε τέτοια κατάσταση. Είναι στα σαλόνια και θα παραμείνει. Όσο υπάρχω θα στηρίξω αυτή την ομάδα. Αυτοί που λένε τα διάφορα ανήκουν στο παρελθόν και δεν έχουν καμία τύχη πλέον σ’ αυτή την οικογένεια που λέγεται Αστέρας Βλαχιώτη».

Δείτεπερισσότερα