Αστέρας Βλαχιώτη: Καλή εμφάνιση και ικανοποιητική παρουσία του κόσμου στο φιλικό με τον Παναρκαδικό

04/09/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017, στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη, μεταξύ του τοπικού Αστέρα και του Παναρκαδικού, με  την ομάδα της Αρκαδίας να επικρατεί με 3-1.

Οι Μίκι Τσίρκοβιτς (Αστέρας) και Γιώργος Αντωνόπουλος (Παναρκαδικός) παρέταξαν τις ομάδες τους με στόχο να δουν τους παίκτες τους, τη λειτουργία τους ως σύνολο και τα συστήματα που δουλεύονται στις προπονήσεις.

«Σαφώς πιο έτοιμος ο Παναρκαδικός, όμως και ο Αστέρας αποκτά βηματισμό και οι παίκτες αρχίζουν «να βρίσκονται» μεταξύ τους. Στους φιλικούς αγώνες το αποτέλεσμα δεν είναι το πρώτιστο (φυσικά πάντα η νίκη είναι γλυκιά), αλλά πως ο προπονητής αντιλαμβάνεται την κατάσταση των παικτών του ως μονάδες και ως σύνολο και την λειτουργικότητα της ομάδας στον αγώνα. Είναι δίκαιο στα φιλικά παιχνίδια να δοκιμάζονται όλοι οι παίκτες, να δίνονται ευκαιρίες, να γίνονται αλλαγές σε θέσεις και σε συστήματα. Αν π.χ. χθες (Κυριακή 3/9/2017) ο Τσίρκοβιτς κρατούσε την ομάδα του Α΄ ημιχρόνου με δυο - τρεις προσθήκες είναι σίγουρο ότι ο Αστέρας θα μπορούσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα (θυμίζουμε ότι το πρώτο ημίχρονο έληξε με λευκή ισοπαλία και με ικανοποιητική εμφάνιση της ομάδας)», αναφέρει η ανακοίνωση του Αστέρα Βλαχιώτη για το εν λόγω φιλικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο κόουτς του Αστέρα Βλαχιώτη χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του.

«Είναι παραδεκτό ότι όλα χρειάζονται το χρόνο τους, έτσι και η ομάδα μας. Προπονητικό team και παίκτες προσπαθούν γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ο κόσμος θέλει νίκες και γι αυτό προσπαθούν για το καλύτερο. Ο Μανιατάκος ως πρωταγωνιστής της προσπάθειας καθημερινά και έμπρακτα προσπαθεί με μεγάλες μεταγραφές να καλύψει τα κενά, όπου υπάρχουν. Ικανοποιητική η παρουσία του κόσμου στον αγώνα με τον Παναρκαδικό και αυτό είναι γεγονός ευχάριστο. Ο νεοφώτιστος στη Γ Εθνική Αστέρας Βλαχιώτη χρειάζεται την πίστωση χρόνου στα φιλικά παιχνίδια και την ηρεμία στην ομάδα. Όλα θα κριθούν στους επίσημους αγώνες όταν πλέον θα έχει ξεκαθαρίσει συνολικά το ρόστερ της ομάδας και ο Μίκι Τσίρκοβιτς θα έχει αποτυπώσει με καθαρή εικόνα το πως θα αγωνίζεται ο Αστέρας  στο πρωτάθλημα. Με υπομονή και επιμονή όλοι μαζί με τον Αστέρα της Γ΄ Εθνικής», καταλήγει η ανακοίνωση της λακωνικής ομάδας.

Αστέρας Βλαχιώτη - Παναρκαδικός: 1 - 3
Σκόρερς
* Γεμιστός Γιώργος
** Στρέμπας Απ. - Γιουκούδης Δημ. - Καδάς Γ. ( πέναλτυ)

Δείτεπερισσότερα