Στις 5 Σεπτεμβρίου ο «Ρυθμός Νεολαίας» με τους Kings

10/08/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Για μια ακόμη χρονιά ο «Ρυθμός Νεολαίας» ανοίγει τη φθινοπωρινή περίοδο

Χιλιάδες νέοι της Σπάρτης στο Πάρκο του Αγ. Νίκωνα συναντιούνται και διασκεδάζουν.

Φέτος, ο «Ρυθμός» στηρίζεται και από το Φεστιβάλ «Σπάρτη Παγκόσμια Πόλη». Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Σπάρτης «Ο Λεωνίδας», βασικός διοργανωτής του Φεστιβάλ, στηρίζει κάθε θεσμό που έχει ως επίκεντρο τη νεολαία.

Τον φετινό «Ρυθμό Νεολαίας» συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «Ο Λεωνίδας», η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Σπάρτης «Ο Λεωνίδας». Συμμετέχουν και υποστηρίζουν τα καταστήματα της  Σπάρτης και το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ο.Τ.Ε. Λακωνίας.

Εμφανίζονται οι Kings και ο Scal.
On decks: Teo Tzimas.
Συμμετέχουν τα χορευτικά σύνολα Christina’s Dance Studio και Bioenergia Fitness Center.

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στις 20.30 στο Πάρκο του Αγ. Νίκωνα στη Σπάρτη.

Είσοδος Ελεύθερη

• Σημαντικός υποστηρικτής του Ρυθμού Νεολαίας 2017 και το New York College, έναν όμιλο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που προσφέρουν υψηλής ποιότητας πολυπολιτισμική εκπαίδευση μέσω των ακαδημαϊκών τους συνεργασιών με διακεκριμένα Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια.

Το New York College ιδρύθηκε το 1989, και από τότε, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα προσφέρει νέες ευκαιρίες στην εκπαίδευση και στην επαγγελματική κατάρτιση. Συνδυάζοντας την τοπική πολιτιστική κληρονομιά με τα Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά μοντέλα, το New York College εκπαιδεύει τους επαγγελματίες του μέλλοντος που μετέχουν σε μια πολυπολιτισμική εμπειρία, αποκτούν διαπολιτισμική άποψη, και προσαρμόζονται στο παγκοσμιοποιημένο πνεύμα. Οι απόφοιτοί του συνεχίζουν να κατέχουν ένα υψηλό ποσοστό προσληψιμότητας ως αποτέλεσμα του κύρους των πτυχίων τους αλλά και της επαγγελματικής καθοδήγησης και υποστήριξης που έχουν τόσο κατά την διάρκεια των σπουδών τους στο New York College αλλά και μετά την αποφοίτηση τους. Επιπλέον, πολλοί από αυτούς έχουν ξεκινήσει τις δικές τους επιχειρήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.


Δείτεπερισσότερα