Βραδιά γευσιγνωσίας με καινούργια προϊόντα από την «Τσικάκης - Γιαννόπουλος Α.Ε.» την Παρασκευή 23 Ιουνίου!

19/06/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού», σε συνεργασία με τις τοπικές επιχειρήσεις - μέλη της που συμμετέχουν στην 14η Γιορτή, σας προσκαλούν σε μια βραδιά γευσιγνωσίας Λακωνικών γεύσεων και οίνου στον φιλόξενο χώρο του Κτήματος Θεοδωρακάκου την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 στις 7.30 μ.μ..

Η βραδιά πραγματοποιείται με την ευγενική συμμετοχή της «Τσικάκης - Γιαννόπουλος Α.Ε.» και πολλών άλλων επιχειρήσεων και θα περιλαμβάνει ειδικό αφιέρωμα στα παραδοσιακά χοιροσφάγια και τα προϊόντα τους.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:
- 19.30 -20.30 Ξενάγηση στον αμπελώνα και το οινοποιείο - κελάρι του Κτήματος με τον Νίκο Θεοδωρακάκο.

- 20.30 - 21.00  «Σύγκλινο: από τα χοιροσφάγια του χθες στις κουζίνες του σήμερα» με τους Μαρία Καράμπελα, συγγραφέα - επιχειρηματία και Δημοσθένη Τσαπάρα, γεωπόνο.

Η βραδιά θα συνεχιστεί με μουσική και γευσιγνωσία Λακωνικών προϊόντων.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της 14ης Γιορτής Ελιάς και Λαδιού που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου, 1 και 2 Ιουλίου 2017 στη Σελλασία της Δ.Ε. Οινούντος του Δήμου Σπάρτης και σε αυτή θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα καινούργιο προϊόν από την εταιρεία «Τσικάκης - Γιαννόπουλος Α.Ε.», την «PORCHETTA», καθώς και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας.

Δείτεπερισσότερα