Από τον Δήμο Ευρώτα στην Κροατία η Εθνική Ομάδα Πετοσφαίρισης Γυναικών

29/05/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Με τις ευχές και τη θετική ενέργεια των Ελλήνων αναχώρησε η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρισης Γυναικών από τον Δήμο Ευρώτα, μετά από είκοσι ημέρες σκληρής προετοιμασίας με διπλές προπονήσεις και τρία διεθνή φιλικά παιχνίδια με το αντίστοιχο συγκρότημα της Εθνικής Ρουμανίας.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Γεώργιος Ρούσης και ο συνεργάτης του κ. Ιωάννης Ορφανός, είχαν στην διάθεση τους για την προετοιμασία ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής Γυναικών στον προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος, τις εξής αθλήτριες:

Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου, Μαρίνα Τσοχατζή, Εύη Φλιάκου, Κωνσταντίνα Δρακουλίδου
Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη, Άλκηστις Καραφουλλίδου
Ακραίες: Λίτσα Μερτέκη, Μαρία Νομικού Εύα Χαντάβα, Αλεξία Καλανταρίδου, Άννα Σπάνου
Κεντρικές: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Άννα Καλαντάτζε
Λίμπερο: Αρέτα Κονόμι, Ειρήνη Κοκκινάκη

Την Τρίτη 30 Μαΐου 2017, η Εθνική μας Ομάδα θα βρίσκεται στην πόλη Όσιεκ της Κροατίας και την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 θα αντιμετωπίσει στο πρώτο αγώνα την Εθνική Ομάδα της Ουγγαρίας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συμμετέχει στον α’ όμιλο όπου εκτός από την οικοδέσποινα του τουρνουά, στον όμιλο βρίσκονται και οι Ρωσία, Ουγγαρία, Αυστρία, Γεωργία.

Από τους έξι συνολικά προκριματικούς ομίλους, οι ομάδες που θα πάρουν την πρώτη θέση σε κάθε όμιλο κερδίζουν απευθείας την πρόκριση για τα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2018, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία, ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στη 2η θέση θα συμμετάσχουν στη γ’ φάση που θα διεξαχθεί 22-27 Αυγούστου 2017 (ο νικητής του τουρνουά θα προκριθεί στα τελικά).

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Ευρώτα εύχεται καλή επιτυχία στην Εθνική μας και ευχαριστεί όλους όσοι συνέδραμαν για την επιτυχημένη προετοιμασία της ομάδας στον Δήμο Ευρώτα.

Δείτεπερισσότερα