Εκδηλώσεις, ιαματικά λουτρά και θαλάσσια μπάνια στην ατζέντα του Ν.Π. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Παιδείας Δ. Σπάρτης

19/05/2017

  • Εκτύπωση
  • Σμίκρυνση
  • Επαναφορά
  • Μεγέθυνση
Μεγέθυνση εικόνας
Εκδηλώσεις αλληλεγγύης, ενημέρωσης, εκδρομές, ιαματικά λουτρά καθώς και θαλάσσια μπάνια περιλαμβάνει για το υπόλοιπο του 2017, το πρόγραμμα που γνωστοποίησε το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Σπάρτης.

Πιο αναλυτικά, στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων αλληλεγγύης περιλαμβάνεται η εκδήλωση «τσάι αλληλεγγύης με το Γηροκομείο Άγιοι Ανάργυροι Σπάρτης» στις 7 Ιουνίου στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Σπάρτης, όπως επίσης και το τσάι αλληλεγγύης με το Σωματείο Α.Μ.Ε.Α. στις 3 Δεκεμβρίου στον ίδιο χώρο.

Τέσσερις είναι οι ενημερωτικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Κ.Α.Π.Η. Σπάρτης έως το τέλος του έτους, και συγκεκριμένα με τα εξής θέματα: «Εκπαίδευση αποτελεσματικού γονέα» (11/9), «Αυτισμός - μια αναπτυξιακή διαταραχή της εποχής μας» (11/10), «Βία στα σχολεία & την ενδοοικογενειακή βία» (15/11) και «Εμβολιασμοί - οφέλη και κίνδυνοι» (11/12).

Εκδρομές για εορταστικές - ψυχαγωγικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Πάρο (3-4-5/7), στη Ναύπακτο (21/8), στη Βουλγαρία (1-8/9), στην Αρχαία Ολυμπία (25/9), ενώ αντίστοιχες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στη Σπάρτη.

Επίσης, στο πρόγραμμα του 2017, περιλαμβάνονται 7ήμερες επισκέψεις στα ιαματικά λουτρά στην Αιδηψό (9-16 Ιουνίου και 26-23 Ιουνίου), ενώ 17-26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν τα θαλάσσια μπάνια στο Μαυροβούνι Γυθείου.

Τέλος, στην ατζέντα του Νομικού Προσώπου για το 2017 υπάρχει η αγορά ενός ισογείου κτηρίου για στέγαση του Κ.Α.Π.Η. Σπάρτης και η συντήρηση και ο εξοπλισμός νηπιακών σταθμών και χώρων Κ.Α.Π.Η..

Δείτεπερισσότερα